BARÜ’nün vizyon projelerini anlattı

BARÜ’nün vizyon projeleri ve sunduğu imkânlar “Eğitim Atlası” programında anlatan BARÜ Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, “Bartın’ın huzurlu bir öğrenci şehri olduğunu da vurgulayan Rektör Uzun, “Bir adım önde başlamak isteyen, başarı hikâyesine yenilerini eklemeyi arzulayan, en önemlisi de yeteneklerini en üst düzeye çıkarmayı hedefleyen tüm aday öğrencilerimizi Bartın Üniversitesine bekliyoruz” dedi.
Bu haber 2023-07-24 10:33:59 eklenmiş ve 129 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, Akit TV “Eğitim Atlası” programına konuk olarak üniversitenin başarıları, hedefleri ve öğrencilere sunduğu imkânları anlattı.

 

 

Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, ilgiyle takip edilen Akit TV “Eğitim Atlası” programının canlı yayın konuğu oldu. Eğitimci-Yazar Prof. Dr. Ahmet Akın’ın sunuculuğunu yaptığı programda, ÖSYM tarafından açıklanan YKS sonuçlarının ardından tercih sürecine giren aday öğrencilere tavsiyelerde bulunuldu.

 

 

Ulusal ve uluslararası başarılarıyla her geçen gün kamuoyunun ilgisini çekmeyi başaran ve sadece Türkiye’den değil 72 farklı ülkeden de öğrencilerin tercihi olan BARÜ’nün de anlatıldığı programda, Rektör Uzun soruları cevapladı.

 

 

Bartın Üniversitesini büyük bir aile olarak gördüklerini ifade eden Rektör Uzun, eğitim-öğretim, araştırma-geliştirme ve sosyal sorumluluk alanında yapılan çalışmalardan uluslararası sıralamalara, öğrenci projelerinden sportif başarılara kadar birçok konuda açıklamalarda bulundu.

 

 

 “Güçlü Türkiye” vurgusu yaptı

 

 

BARÜ’nün 2017 yılından bu yana yoğun bir ilgiyle düzenlediği Ar-Ge Proje Pazarı etkinliğinin 2-3 Kasım 2023 tarihlerinde gerçekleştirileceğinin de konuşulduğu programda Rektör Uzun, “Güçlü Türkiye” vurgusu yaptı. Lise ve ana kategoride her yıl yüzlerce kişinin ‘Benim de Bir Fikrim Var’ diyerek başvurduğu proje pazarı etkinliği için son başvuru tarihi ise 8 Ekim 2023 olarak açıklandı.

 

 

“Gelecek bizimle başlayıp, sizlerle anlam bulacak”

 

 

Bartın’ın huzurlu bir öğrenci şehri olduğunu da vurgulayan Rektör Uzun, “Bir adım önde başlamak isteyen, başarı hikâyesine yenilerini eklemeyi arzulayan, en önemlisi de yeteneklerini en üst düzeye çıkarmayı hedefleyen tüm aday öğrencilerimizi Bartın Üniversitesine bekliyoruz. Gelecek bizimle başlayıp, sizlerle anlam bulacaktır” ifadelerini kullandı.

ETİKETLER : BARÜ
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›