Akdeniz, Genel Başkan Palandöken’i ziyaret etti

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu Genel Başkanı Bendevi Palandöken’i makamında ziyaret eden Bartın ESOB Başkanı Yılmaz Akdeniz, Bartın’da yaşanan sel afeti sonrası esnafın yaşadığı sorun ve çözümleri hakkında bilgi aktarımı gerçekleştirdi.
Bu haber 2023-07-21 10:07:02 eklenmiş ve 56 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Yılmaz Akdeniz, Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken’i makamında ziyaret etti.

 

 

“Çok teşekkür ederim”

 

 

Esnafın yaşadığı sorun ve çözümleri hakkında bilgi aktarımı gerçekleştiren Akdeniz, “Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu Genel Başkanımız Sayın Bendevi Palandöken’i makamında ziyaret ettim. Ziyarette Bartın ilimizde yaşanan sel afeti sonrasında esnafın yaşadığı sorun ve çözümleri hakkında bilgi aktarımı gerçekleştirdim.

 

 

453 işyerinin yaşanan sel nedeniyle zarar gördüğünü ve benim de içinde yer aldığım zarar tespit komisyonunun çalışmalara başladığını, KOSGEB tarafından zarar gören esnaflarımıza kredi desteğinin en kısa sürede verileceğini, zarar gören esnafımızın listesinin KOSGEB veri tabanına kaydedildiğini ifade ettim. Sayın Başkanıma göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı şahsım ve Oda Başkanlarım adına çok teşekkür ederim” diye konuştu.

 

ETİKETLER : Yılmaz Akdeniz
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›