Acar, Kozcağız’da selde zarar gören okulları gezdi

Selden zarar gören Kozcağız Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde incelemelerde bulunan Bartın Milli Eğitim Müdürü Oğuzhan Acar, çalışmaların ivedilikle tamamlanarak okulun eskisinden daha iyi bir hale getirileceğinin sözünü verdi. Acar, “Okullarımızı Türkiye Yüzyılına yakışır bir hale getirmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
Bu haber 2023-07-19 09:40:15 eklenmiş ve 33 kez görüntülenmiştir.

 

“Var gücümüzle çalışıyoruz”

 

Kübra Nur AK

 

 

Bartın Milli Eğitim Müdürü Oğuzhan Acar, ilimizde meydana gelen sel afetinden etkilenen Kozcağız Çok Programlı Anadolu Lisesi'nde incelemelerde bulundu. Okulun durumunu ve selden sonraki temizlik aşamalarını takip eden Milli Eğitim Müdürü Acar, okulun ihtiyaçları hakkında bilgi aldı ve çalışmaların ivedilikle tamamlanarak okulun eskisinden daha iyi bir hale getirileceğinin sözünü verdi. Ardından Acar, Kozcağız Ahmetler İlkokulu'nun yapım aşamasında olan ek binasını ziyaret ederek, inşaatın durumuna dair yetkililerden bilgi aldı.

 

“Var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz”

 

 

Okul ziyaretlerinden sonra değerlendirmelerde bulunan Müdür Acar, “Afetlere karşı güçlendirilmiş sistemlerle inşa edilen; 10 derslik, yemekhane ve spor salonundan oluşacak olan ek binamız Kozcağız'da eğitim öğretim faaliyetlerinin daha nitelikli bir hale getirilmesine ve imkanların daha da iyileştirilmesine katkı sağlayacaktır. Binamız şimdiden öğrencilerimize hayırlı olsun. Okullarımızı Türkiye Yüzyılına yakışır bir hale getirmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

ETİKETLER : Bartın Milli Eğitim Müdürü Oğuzhan Acar
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›