Konteynerler dezenfekte ediliyor

Bartın’da yaşanan sel afetinde hasar gören çöp konteynerleri Bartın Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından bakım ve onarımları yapılarak dezenfekte ediliyor. Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, “Sel afeti nedeniyle oluşabilecek tüm olumsuzlukların önüne geçmek için gerekli çalışmaları yapıyoruz” dedi.
Bu haber 2023-07-17 09:26:58 eklenmiş ve 305 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Bartın’da yaşanan sel afetinde hasar gören çöp konteynerinin bakım ve onarımları yapılarak dezenfekte ediliyor.

Bartın’da meydana gelen sel felaketinin ardından taşkın alanlarında başlatılan ilaçlama çalışmaları aralıksız devam ederken su baskını yaşanan bölgelerde ki çöp konteynerlerinde de bakım, onarım ve dezenfekte çalışmaları başlatıldı.

Yapılan çalışmalar ile ilgili bilgiler veren Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, “Sel afeti nedeniyle oluşabilecek tüm olumsuzlukların önüne geçmek için gerekli çalışmaları yapıyoruz. Su tahliye, temizlik, yıkama gibi çalışmalarımızın yanı sıra halk sağlığı açısından önem arz eden ilaçlama çalışmalarımızda aralıksız devam ediyor. Ayrıca afetten su baskını yaşayan çöp konteynerlerimizde de bakım onarım çalışmaları yapıyoruz. Bakım ve onarımları tamamlanan konteynerler ilaçlı su ile yıkanarak dezenfekte ediliyor. Çalışmalarımız ihtiyaç duyulan tüm noktalarda devam edecektir” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi) 

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›