“Hayat normale dönene kadar çalışmalarımızı sürdüreceğiz”

Bartın Vali Yardımcısı Miraç Akbulut ve Atılım Sanayi Sitesi Başkanı Necmi Ateş ile birlikte Bartın Belediyesi tarafından Atılım Sanayi Sitesi’nde gerçekleştirilen kanal temizleme, yıkama ve çöp kaldırma çalışmalarını yerinde takip eden Bartın Belediye Başkan Yardımcısı Emre Önder, “El birliğiyle hayat normale dönene kadar çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bir kez daha tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.
Bu haber 2023-07-17 09:24:48 eklenmiş ve 230 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkan Yardımcısı Emre Önder, Vali Yardımcısı Miraç Akbulut ve Atılım Sanayi Sitesi Başkanı Necmi Ateş ile birlikte Bartın Belediyesi tarafından Atılım Sanayi Sitesi’nde gerçekleştirilen kanal temizleme, yıkama ve çöp kaldırma çalışmalarını yerinde takip etti.

Görevli personele kolaylık dileyen Başkan Yardımcısı Önder, Vali Yardımcısı Akbulut’a gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

Önder, “Bartın Belediyesi olarak kent merkezindeki çalışmalarımın yanı sıra sel felaketinden olumsuz etkilenen Atılım Sanayi Sitesi’nde de işyeri sahiplerimizin yaralarının sarılması için gereken desteği veriyoruz. Kanal temizleme, yıkama ve çöp kaldırma çalışmalarımız devam ediyor. El birliğiyle hayat normale dönene kadar çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bir kez daha tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Sel
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›