Toplam bütçesi 3 milyon 360 bin 598 TL

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık başkanlığında Üretimden Pazara: “Modern Seralara Kadın Eli” adlı projenin ilk izleme ve değerlendirme toplantısı yapıldı. Başkan Balık, 12 adet seradan oluşan ve toplam bütçesi 3 milyon 360 bin 598 TL olan projenin il ve bölge ekonomisine hayırlı uğurlu olmasını diledi.
Bu haber 2023-07-07 15:52:49 eklenmiş ve 45843 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Halil Balık başkanlığında Üretimden Pazara: “Modern Seralara Kadın Eli” adlı projenin ilk izleme ve değerlendirme toplantısı yapıldı.

 

 

2023 yılı Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı (SOGEP) kapsamında Bartın Ticaret ve Sanayi Odasının başvuru sahibi olduğu “Üretimden Pazara: Modern Seralara Kadın Eli” adlı proje kapsamında; Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık, Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) Bartın Yatırım Destek Ofisi Uzman Dr. Şahin Baş, BAKKA Sürdürülebilir Kalkınma Birimi Uzmanları Merve İnce, Burak Ünal, Kübra Birhan, TSO Genel Sekreteri Ahmet İncekara ve Oda Proje Koordinatörü Sena Kasapoğlu katıldı.

 

 

TSO Başkanı Halil Balık başkanlığında yapılan toplantıda, paydaş görüş ve önerileri alınarak yürütülen projenin değerlendirmesi yapıldı.

 

 

Toplantı sonunda konuşan Balık, 12 adet seradan oluşan ve toplam bütçesi 3 milyon 360 bin 598 TL olan projenin il ve bölge ekonomisine hayırlı uğurlu olmasını diledi.

ETİKETLER : Halil Balık
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›