Arslan, bayramı yoğun programla geçirdi

AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan, Kurban Bayramı’nı yoğun programla geçirdi. Bayramın ardından güçlü bir şekilde çalışmalara da devam edeceklerini belirten Arslan, yapılan icraatların ce devam eden projelerin yanında seçim döneminde verilen sözleri de yerine getirmeye başladıklarını ifade ederek “Biz bu döneme Türkiye Yüzyılı dönemi dedik ve bunu da gerçekleştireceğiz. Çünkü yolumuz açık, hedeflerimiz bellidir. Bunu da gerçekleştirecek dirayet ve kararlılık teşkilatlarımızda mevcuttur. Milletimiz müsterih olsun. AK Parti varsa her zaman çözüm, her zaman çare vardır. 21 yıldır milletimize ne söz verdiysek yaptık, bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz” dedi.
Bu haber 2023-07-05 12:52:00 eklenmiş ve 142 kez görüntülenmiştir.

 

Erkan Hızoğlu

 

 

AK Parti İl Başkanı Yaşar Arslan, Kurban Bayramında ziyaretler yaparak vatandaşların bayramını kutladı.

 

 

Arslan, bayram ziyaretlerine Arife Günü başlayarak; bayram boyunca Bartın merkez, ilçe, belde ve köylerde bayram ziyaretleri gerçekleştirdi.

 

 

İlk olarak yeni kabinede Bartın’ın gururu olan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz ile birlikte teşkilat bayramlaşmasına katılan Arslan, burada yaptığı konuşmada, “İnsanları birbirine yakınlaştıran, topluma umut ve sevgi aşılayan bu mübarek günlerin kıymetini bilerek başta yakınlarımız olmak üzere kimsesizlerimizi ve yardıma muhtaç vatandaşlarımızı ziyaret etmeli; büyüklerimizin hayır dualarını almalıyız. Komşularımızla, şehit ve gazi ailelerimizle hasbihal ederek birlik ve beraberliğimizi pekiştirmeliyiz. Şüphesiz ki kestiğimiz kurbanlar da merhamet duygularımızı harekete geçirerek kendimize ve çevremize karşı sorumluluklarımızın farkına varmamızı sağlayacak; yardımlaşma ve paylaşma bilinciyle kardeşçe kucaklaşmamıza vesile olacaktır. Bizi güçlü kılan birbirimize olan bağlılığımız, sarsılmaz bütünlüğümüz bu bayramda da örnek teşkil etsin. Bu eşsiz güzellikleri sürekli hale getirip gücümüze güç katalım” ifadelerini kullandı.

 

 

İlçe, belde, köylerde bayram ziyaretleri

 

 

Daha sonra protokol bayramlaşma törenine de katılan AK Parti İl Başkanı Arslan, ardından ilçe ve belde turlarına geçen Arslan, Ulus, Kurucaşile, Amasra, Kozcağız, Hasankadı ve Ulus ile birlikte çok sayıda köyde bayram ziyaretlerinde bulundu.

 

 

Bayram ziyaretlerinin yanında, köylerde düzenlenen etkinliklere de katılarak vatandaşlarla iç içe bir bayram geçiren Arslan, Sarıfasıl Güreş Müsabakalarını da yerinde takip etti. Yanaz Köyü’nde bu yıl 203’üncüsü gerçekleştirilen Yanaz Köyü Karakucak Güreşlerine de katılan Arslan, “Gururumuz ve mederi iftiharımız olan Sayın Bakanımızın ve Milletvekilimizin de katkıları ile buraya da güzel bir tesis kazandıracağız. Hepinizin bayramını bu bağlamda kutluyorum. Sporda kazanan her zaman dostluktur. Yenilen yeneni tebrik eder, yenen de yenileni teselli eder. Bizim anlayışımız budur” dedi.

 

 

“AK Parti varsa her zaman çözüm, çare var”

 

 

Bayramın ardından güçlü bir şekilde çalışmalara da devam edeceklerini belirten Arslan, yapılan icraatların ce devam eden projelerin yanında seçim döneminde verilen sözleri de yerine getirmeye başladıklarını ifade ederek “Ücretlilerimizi enflasyona ezdirmeyeceğiz dedik ve asgari ücrete ara zam yaptık. Şimdi memurlarımıza verdiğimiz sözümü var. İnşallah meclisimizde de ilk gündemimiz bu olacak ve bunu da yerine getireceğiz. Kimsenin şüphesi olmasın. Biz bu döneme Türkiye Yüzyılı dönemi dedik ve bunu da gerçekleştireceğiz. Çünkü yolumuz açık, hedeflerimiz bellidir. Bunu da gerçekleştirecek dirayet ve kararlılık teşkilatlarımızda mevcuttur. Milletimiz müsterih olsun. AK Parti varsa her zaman çözüm, her zaman çare vardır. 21 yıldır milletimize ne söz verdiysek yaptık, bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

ETİKETLER : Yaşar Arslan Kurban Bayramı
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›