MS Akademi’den madencilik sertifikası!

Bartın’da emlak danışmanlığı, tıbbi sekreterlik ve hasta kayıt kabul, insan kaynakları uzmanlığı gibi 5 bin 800’den fazla meslek dalında e-devlet onaylı sertifika hizmeti sunan MS Akademi, kısa sürede 6 bini aşkını kişiyi sertifika sahibi yaparken büyümeye devam ediyor. MS Akademi, bölgenin önemli istihdam alanı olan yeraltı maden işletmelerinde çalışmak isteyenler için de sertifika programları düzenliyor.
Bu haber 2023-06-26 12:42:18 eklenmiş ve 1019 kez görüntülenmiştir.

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

 

Mesleki Yeterlilik Belgesi, bir mesleği icra etmek isteyen kişinin yeterli bilgiye, beceriye ve yetkinliğe sahip olduğunu belirten resmi bir belge olması dolayısıyla önem arz ediyor. Özellikle, ilgili mesleğin eğitimini almamış kişiler, Mesleki Yeterlilik Kurumu’nun belirlediği kurslara giderek yetkinlik kazanıyor.

 

 

Eskiden usta-çırak ilişkisiyle öğrenilen meslekler, artık eğitimlerle bilimsel ve akademik çerçevede adaylara öğretiliyor.

 

 

Mesleki Yeterlilik Belgesi sayesinde kişiler, ilgili meslekte yeterli bilgi ve beceriye sahip olduklarını belgeleme şansına sahip olurken bunu sağlayabilmek için, MYK tarafından yetkilendirilmiş belgelendirme kuruluşları görevlendiriliyor.

 

 

İşte bu noktada Bartın merkezi kurulan MS Akademi, emlak danışmanlığı, tıbbi sekreterlik ve hasta kayıt kabul, insan kaynakları, bilgisayar işletmenliği, ön muhasebe, çocuk gelişimi, halkla ilişkiler, aşçılık, yaşam koçluğu, işaret dili, insan kaynakları uzmanlığı, ambulans şoförlüğü gibi 5 bin 800’den fazla meslek dalında e-devlet onaylı sertifika hizmeti sunuyor.

 

 

Bartın’ın yanı sıra Ankara, Kayseri ve Gaziantep’te de şube açtıklarını belirten MS Akademi Kurucusu Mert Celkanlı, emlak danışmanlığı, galericilik ve kuyumculuk mesleği için de zorunlu hale getirilen mesleki yeterlilik belgesi verdiklerini belirtirken maden işletmelerinde çalışmak isteyenler için de sertifika programı düzenlediklerini söyledi. Bartın’da çok güzel işler başardıklarını ifade eden Celkanlı, “Halkımız bize güvendi ve bu güven sayesinde kısa sürede Bartın’da 6 binin üzerinde kişiyi belgelendirdik. Bartın’da hizmet vermemizin yanı sıra Ankara, Kayseri ve Gaziantep’te de ofis açtık. Güvenilir içerik ve online eğitim imkanı sunarak kendi işini kurmak, kendisini geliştirmek veya meslek edinmek isteyenlere yönelik sertifika programlarımız devam ediyor. Ayrıca MS Akademi olarak madencilik alanında Halk Eğitiminin kurs açmaması ve bu alanda işe girmek isteyen yüzlerce kişiyi de mağdur etmemek adına kendi bütçemizden madencilik belgesi kursu açtık. Yine emlak ve galericilik mesleki yeterlilik belgelerinin yanı sıra kuyumcular için de zorunlu hale gelen mesleki yeterlilik belgesini MS Akademi olarak vermeye başladık” dedi.

 

 

Başarı ve iş odaklı programlar!

 

 

Mesleki Yeterlilik Kurumu, YÖK ve Üniversite onaylı sertifika programlarıyla ilgili MS Akademi Kurucusu Mert Celkanlı, gelecek nesillerin daha sağlam alt yapısı ile gelişen küresel dünya sisteminde, yeni nesillerin güncellenen koşullara kolay uyum sağlamalarına ve buna uygun eğitim alanları oluşturarak katkıda bulunmaya çalıştıklarını belirtti. Uzman eğitim danışmanları ile kişiye özel kariyer ve eğitim hedefi belirleyerek, gelecekte olmak istedikleri mevkiye ilerleme yolunda bireysel başarı ve iş tatmini hedefine uygun eğitim programları uyguladıklarını kaydeden Celkanlı, şunları söyledi:

 

 

“Eğitim sistemini toplumsal bir sorumluluk olarak sadece devlet kurumları değil biz özel şirketlerinde sorumluluğunda olduğunun bilincinde hareket ederek, eğitim felsefesi, kültürü, yönetimi ve kolay ulaşımı ile toplumun her bireyine eğitim götürerek ülkemizin en ücra köşesinde bile eğitimde eşit haklarla herkesin hizmetine sunmak amacındayız. Bu amaçla eğitimdeki değişen ve gelişen çeşitliliği ile eğitim yelpazemize her geçen gün bir yenisini eklemeye devam etmekteyiz. Bünyesinde bulunan eğitimleri genişleterek ve yenisini de ekleyerek projelerimizi hayata geçirmek için çalışmalarımızı hızla sürdürmekteyiz. Kişisel gelişimden,  mesleki uzmanlığa, bireysel terapiden, aile gelişimine kadar tüm manevi değerlerimizin de korunarak gelişmesini önce birey mutluluğu ile sağlam aile yapılarıyla iş hayatında başarılı insan modeli oluşturmayı sosyal sorumluluk olarak benimsemekteyiz. Böylece gelecek nesillerin daha sağlam alt yapısı ile gelişen küresel dünya sisteminde, yeni nesillerin güncellenen koşullara kolay uyum sağlamalarını ve buna uygun eğitim alanları oluşturarak katkıda bulunmaya çalışmaktayız.

 

 

Uzman eğitim danışmanlarıyla size özel kariyer hedefi!

 

 

Varlığımızın en büyük özelliği kolay satın alınabilir ve herkes tarafından rahat ulaşılabilir eğitim sistemimizin olmasıdır. Eğitimlerimizi görsel zenginlikte hazırlamaya ve örneklemeleri bol videolarla oluştururken uzman kadromuz 81 ildeki tüm kesimlerin kolay anlayacağı anlatım dilini kullanarak eğitimde bir kılavuz olma hedefini yaşatmaya devam etmektedir. Uzman eğitim danışmanınız ile size özel kariyer ve eğitim hedefi belirleyerek, gelecekteki olmak istediğiniz mevkiye ilerleme yolunda bireysel başarı ve iş tatmini hedefinize uygun olarak size uygun eğitim paketleriyle yönlendirmektedir.  Eğitime başladığınız andan itibaren eğitim danışmanınız eğitim süresince eğitim koçluğunuzu yapmakta ve mezun olduktan sonra yeni çıkan eğitimler hakkında sizi bilgilendirerek yaşam boyu eğitimle sizin kariyer hayatınıza destek olarak size özel hizmetlere devam edecektir.

 

 

Eğitimler 7 gün 24 saat elinizin altında

 

 

Kendi iç denetimlerimizle sürekli olarak eğitimde 4 temel beceriyi yeniliklerle güncelleyerek size her geçen gün daha profesyonel hizmet vermek adına sizlerden gelen önerileri yönetim kadromuz ve Ar-Ge departmanımız değerlendirmeye alarak, gelişim süreçlerimize eklemektedir.

 

 

Eğitimlerimiz dijital platformlarda sunulduğu için derslerinize siz ne zaman isterseniz o zaman katılabiliyorsunuz. Eğitimlerimiz 7 gün 24 saat elinizin altında. Dilediğiniz kadar tekrar edebilir, ders anlatımlarını takıldığınız konularda tekrar tekrar görebilirsiniz.

 

 

Her ne kadar eğitimlerimiz dijital platformlar aracılığı ile sunuluyor olsa da her kursiyerimizin ihtiyaç duyduğunda telefonla destek alabileceği eğitim danışmanlarımız var. Mesai saatlerimiz içinde eğitim danışmanlarımızdan ücretsiz 7/24 destek alabiliyorsunuz.”

 

 

Siz de MS Akademi ile e-devlet onaylı sertifika sahibi olmak istiyorsanız 0552 225 71 84 nolu telefondan detaylı bilgi alabilirsiniz.

 

ETİKETLER : Mesleki Yeterlilik Belgesi MS Akademi Bartın Madencilik sertifikası
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›