Çakır, İsveç’ten açıklama yaptı

Amasra Belediye Başkanı Recai Çakır, Amasra’da yaşanan yaka seli felaketi sonrasında Bartın Valiliği koordinasyonu ile Amasra Kaymakamlığı ve Amasra Belediyesi ekiplerinin yaka selinin izlerinin silinmeye başlandığını ve büyük oranda temizlik çalışmalarının tamamlandığını belirtirken Kurban Bayramı tatili için yapılan rezervasyonların iptalini gerektirecek bir durum bulunmadığını söyledi.
Bu haber 2023-06-22 17:14:42 eklenmiş ve 54301 kez görüntülenmiştir.

 

“Rezervasyonları iptal ettirecek bir durum yok”

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

 

Küresel Eşitlik ve Kapsayıcılık Ağı iş birliğinde yürütülen “Toplumsal Cinsiyete Duyarlı Bütçeleme” projesi kapsamında ICLD - Swedish International Centre for Local Democracy’ın düzenlediği “İnsan Hakları Temelli Yaklaşım İleri Düzey Uluslararası Eğitim ve Kapasite Artırma Programı”nın İsveç fazı için yurt dışında bulunan Amasra Belediye Başkanı Recai Çakır, ilçede yaşanan yaka seline ilişkin açıklamada bulundu.

 

 

Selin izlerini silmek için başlatılan çalışmaların büyük oranda tamamlandığını belirten Çakır, tatil için ilçeye gelecek olan yerli ve yabancı turistler için de çağrı yaptı.

 

 

Kurban Bayramı tatili için yapılan rezervasyonların iptalini gerektirecek bir durumun bulunmadığını vurgulayan Çakır, açıklamasında “20 Haziran 2023 Salı günü ilçemizde yaşanan yaka seli felaketi sonrasında Bartın Valiliği koordinasyonu ile Amasra Kaymakamlığı ve Amasra Belediyesi ekipleri ile yaka selinin izleri silinmeye başlanmış ve büyük oranda temizlik çalışmalarımız tamamlanmıştır. Önümüzdeki günlerde başlayacak olan Bayram tatili öncesinde ekiplerimiz, Cumartesi günü itibariyle ziyarete gelecek misafirlerimize ilçemizi ziyarete hazır hale getireceklerdir. Bayram Tatili için ilçemize gelecek misafirlerimizin tatil planlarını ya da rezervasyonlarını iptal ettirmelerini gerektirecek bir durum bulunmamaktadır. Herkese geçmiş olsun dileklerimizle saygıyla duyururuz” ifadelerini kullandı.

ETİKETLER : Recai Çakır Amasra Belediyesi Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›