Vali Arslan, Şehit babasını özel günde yalnız bırakmadı

Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, Babalar Günü dolayısıyla Şehit P. Er Hakan Bayar'ın Küçükkızılkum köyünde ikamet eden ailesini ziyaret etti. Vali Arslan ziyaretinde şehit babasının Babalar Günü’nü kutlarken her zaman yanlarında olduklarını ifade etti.
Bu haber 2023-06-19 16:14:34 eklenmiş ve 294 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın’da 18 Mayıs 2022 tarihinde “Şehit ailelerimiz ve gazilerimiz, yaşlılarımız, yardıma muhtaç vatandaşlarımız, korunmaya muhtaç çocuklarımız ve engelli hemşehrilerimiz hiçbir zaman kendisini yalnız hissetmeyecek, devletimizin şefkatli eli daima üzerlerinde olacaktır” diyerek görevine başlayan Vali Dr. Nurtaç Arslan, göreve başladığı günden bu yana toplumun her kesimini ziyaret ederek sorunları ve talepleri birinci ağızdan dinlemeye devam ediyor.

 

 

Şehit P. Er Hakan Bayar’ın Küçükkızılkum köyünde ikamet eden ailesini ziyaret eden Vali Arslan ziyaretinde şehit babasının Babalar Günü’nü tebrik etti.

 

 

Şehit ailesi ile bir süre sohbet eden Vali Arslan, şehidimizin babası Rıza Bayar'ın Babalar Gününü kutlayarak sağlıklı ve huzurlu ömürler diledi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan Babalar Günü
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›