Fırıncıoğlu, konsere katıldı

Bartın İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Türk Sanat Müziği Korosu tarafından düzenlenen “Aşk Okuyan Bülbüller İle” adlı sezon sonu konserine katılan Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, şef ve koro üyelerine müzik ziyafeti dolayısıyla tebrik ve teşekkürlerini iletti.
Bu haber 2023-06-16 14:08:46 eklenmiş ve 2666 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu ve eşi Hatice Fırıncıoğlu ile birlikte, Bartın İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Türk Sanat Müziği Korosu tarafından düzenlenen “Aşk Okuyan Bülbüller İle” adlı sezon sonu konserine katıldı.

 

 

Bartın İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Türk Sanat Müziği Korosu tarafından düzenlenen ‘Aşk Okuyan Bülbüller İle’ adlı sezon sonu konserinde birçok sanatçının yer aldığı koronun seslendirdiği eserleri eşi Hatice Fırıncıoğlu ve vatandaşlarla birlikte dinleyen Belediye Başkanı Hüseyin Fırıncıoğlu, şef ve koro üyelerine müzik ziyafeti dolayısıyla tebrik ve teşekkürlerini iletti.

 

 

Fırıncıoğlu, yaptığı açıklamada belediye olarak eğitimi her fırsatta desteklemeye devam edeceklerini belirterek eğitim kurumlarınca düzenlenen etkinliklere de gerek katılım göstererek gerekse belediyeye ihtiyaç duyulan gereksinimler noktasında gerekli katkıyı sağladıklarını söyledi. Konseri düzenlenmesinde emekleri olan herkesi tebrik ederek başarılı çalışmalar diledi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER :
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›