Bartın TSO’dan İstanbul’a teknik gezi

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), ilimize yatırım yapmak isteyen girişimciler için İstanbul’a teknik gezi düzenledi.
Bu haber 2023-06-12 10:31:59 eklenmiş ve 450 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Halil Balık, Meclis Başkanı Hüseyin Çalıkoğlu, Oda Genel Sekreteri Ahmet İncekara, BAKKA İl Koordinatörü Osman Bahadır Kalecik, Bartın OSB Müdürü Oğuzhan Kasapoğlu ve Bartın Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü Şube Müdürü Melek Kaplan’dan oluşan ekip İstanbul’a teknik iş gezisi düzenledi.

 

 

Bartın TSO Heyeti ve beraberindekiler İş gezisinde Abdipaşa Beldesine yatırım yapmak isteyen firmalar yerinde ziyaret edilerek teknik ve detaylı bilgiler aldı.

 

 

Gezide Türkiye’nin ilk özel teşebbüs firması CEOTEKMER, Mss Grup Kimya, Ninkau Medikal ve Mzm Yazılım firmaları, Ermop Endüstriyel Paspas Sistemleri, Star Temizlik Makineleri San. ve Tic. Ltd. Şti. ve RK Kozmetik firmaları, Proff Plastik, Alpsan Alüminyum ve Emayhome Plastik firmaları ziyaret edilerek Bartın’a yapmak istedikleri yatırımlar hakkında teknik bilgiler alındı.

 

 

Ziyaretlerin oldukça verimli geçtiğini Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık, ziyaret sonrasında bir değerlendirmede bulunarak “Abdipaşa Beldesine Temizlik ve Hijyen Sanayicileri İhtisas OSB kurma girişiminde bulunan firmaları ziyaret ederek teknik bilgileri aldık. Ziyaretlerimiz oldukça verimli ve başarılı geçti. Yerinde görme ve inceleme fırsatı bulduk. İlgili kurum yetkililerimize inceleme raporlarımızı sunacağız. Bartın Ticaret ve Sanayi Odası olarak şehrimiz ve bölgemiz için çalışmaya devam edeceğiz” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın TSO İstanbul
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›