Milletvekili Aldatmaz, esnaf odalarıyla buluştu

AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Yılmaz Akdeniz ve birliğe bağlı esnaf odası başkanlarıyla bir araya geldi. Aldatmaz, ziyaretinde esnaf odası başkanlarının talep ve önerilerini dinlerken her zaman esnafların yanında olacaklarını ifade etti.
Bu haber 2023-06-10 15:28:09 eklenmiş ve 460 kez görüntülenmiştir.

 

Erkan Hızoğlu

 

 

AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğini ziyaret etti. AK Parti İl Başkanı Yaşar Arslan’ın da yer aldığı ziyarete Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve Madeni Eşya Sanatkarları Odası Başkanı Yılmaz Akdeniz, Ulus Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı ve ESOB Başkan Vekili Barış Gökalp, Terziler Odası Başkanı ve ESOB Yönetim Kurulu Üyesi Hulusi Kaymakçı, Ulus Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı ve ESOB Yönetim Kurulu Üyesi Ferdi Özer, Bartın Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Özcan Uzun, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Cemal Zeybek, Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Barış Özkan, Marangozlar ve Çekiciler Odası Başkanı Yaşar Bakkal, Kahveciler ve Şerbetçiler Odası Başkanı Ayhan Tepe ve ESOB Sicil Müdürü Sibel Kaymakçı katıldı.

 

 

Oda Başkanları ile bir araya gelen Milletvekili Aldatmaz esnafların sorun ve taleplerini dinlerken her zaman esnafların yanında olacaklarını ifade etti. Ziyareti değerlendiren Birlik Başkanı Yılmaz Akdeniz ise, “AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz’a yeni görevinde ve çalışmalarında başarılar dileyerek, Bartın için birlikte çalışmaya her zaman hazır olduğumuzu ifade ettik. Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğimize yapmış oldukları bu nazik ziyaretleri için kendilerine tüm oda başkanlarımız ve üyelerimiz adına çok teşekkür ederim” dedi.

 

ETİKETLER : Yusuf Ziya Aldatmaz AK Parti Yaşar Arslan Yılmaz Akdeniz
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›