“Atamızın izinden asla dönmeyeceğiz”

Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimleri sonrası değerlendirmede bulunan CHP Bartın Gençlik Kolları Başkanı Tolga Küçükyılmaz, “Bizler bu ülkenin öz evlatlarıyız. Hiçbir zaman umutsuzluğa kapılmayacak ve ‘Bütün ümidim gençliktedir’ diyen Atamızın izinden asla dönmeyeceğiz” dedi.
Bu haber 2023-06-03 15:39:00 eklenmiş ve 162 kez görüntülenmiştir.

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bartın Gençlik Kolları Başkanı Tolga Küçükyılmaz, 14-28 Mayıs 2023 tarihlerinde gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimleri sonrası teşekkür mesajı yayınladı.

 

 

“Çok teşekkür ederim”

 

 

“Atamızın izinden asla dönmeyeceğiz” diyen Küçükyılmaz, “Bizler bu ülkenin öz evlatlarıyız. Hiç bir zaman umutsuzluğa kapılmayacak ve ‘Bütün ümidim gençliktedir’ diyen Atamızın izinden asla dönmeyeceğiz. Süreç boyunca Tüm Türkiye için ‘hak, hukuk, adalet’ mücadelesi veren Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na şükranlarımı sunuyorum.  Emeği geçen CHP Bartın İl Başkanlığı  İl, İlçe yöneticilerine, Millet İttifakı İl Başkanları örgüt ve teşkilatlarına, tüm enerjileriyle sahada olan başta Vekilimiz Sayın Aysu Bankoğlu ve Milletvekili Adayımız Sayın Ceyda Halıcıoğlu Sargın’a, İstanbul Milletvekilimiz Sayın Enis Berberoğlu’na, önceki dönem Milletvekilimiz Sayın M. Rıza Yalçınkaya’ya, İl Başkanımız Sayın Selim Karakaş’a, Merkez İlçe Başkanımız Nazif Çomak’a ve sandıklara sahip çıkan üyelere, müşahitlere, STK temsilcilerine süreç boyunca bir an olsun sahadan ayrılmayan Kadın Kolları Başkanımız Fatma Mahzar ve CHP Bartın İl Kadın Kolları üyesi ablalarıma, örgütümüzün mihenk taşı olan genç arkadaşlarıma çok teşekkür ederim” dedi. (Haber Merkezi)

 

ETİKETLER : Tolga Küçükyılmaz
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›