Arslan, öğrencileri ödüllendirdi

TEKNOFEST 2023 Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivalinde Bilişim Teknolojileri ve “Sağlıkta Yapay Zeka Yarışması Bilgisayarlı Görüyle Hastalık Tespiti” kategorisi lise seviyesinde birinci olan Hasan Sabri Çavuşoğlu Fen Lisesi öğrencileri Enes Mahmut Kulak ve Melih Kulak’ı kabul eden Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, öğrencileri ödüllendirerek başarılarının devamını diledi.
Bu haber 2023-06-01 10:25:34 eklenmiş ve 36 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, 27 Nisan – 1 Mayıs tarihlerinde İstanbul Atatürk Havalimanı’nda düzenlenen TEKNOFEST 2023 Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivalinde Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Öğretmeni Hasan Sinanoğlu’nun danışmanlığında “Sağlıkta Yapay Zeka Yarışması Bilgisayarlı Görüyle Hastalık Tespiti” kategorisi lise seviyesinde birinci olan Hasan Sabri Çavuşoğlu Fen Lisesi öğrencileri Enes Mahmut Kulak ve Melih Kulak’ı kabul etti.

 

 

Bartın İl Milli Eğitim Müdürü Oğuzhan Acar ve Okul Müdürü Alptekin Yılmaz'ın eşlik ettiği ziyarette öğrencileri ödüllendiren ve başarılarının devamını dileyen Vali Arslan, emeği geçenlere teşekkür etti. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Nurtaç Arslan TEKNOFEST 2023 Oğuzhan Acar
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›