Aldatmaz, TBMM’deki kayıt işlemlerini tamamladı

Geçtiğimiz günlerde mazbatasını teslim alan AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki (TBMM) kayıt işlemlerini tamamlayarak rozetini teslim aldı.
Bu haber 2023-06-01 10:23:23 eklenmiş ve 408 kez görüntülenmiştir.

 

Rozetini eşi takdim etti

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

 

14 Mayıs tarihinde gerçekleştirilen 28.Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin bitmesinin ardından Yüksek Seçim Kurulu tarafından kesin seçim sonuçlarının Resmi Gazete’de yayımlanması ile milletvekillerinin işlemleri başladı.

 

 

Geçtiğimiz günlerde mazbatasını alan AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki (TBMM) kayıt işlemlerini tamamladı.

 

 

Meclis’e AK Parti İl Başkanı Yaşar Arslan, İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun, AK Partili Belediye Başkanları, teşkilat üyeleri, eşi, kızı ve damadı ile kalabalık bir şekilde giden Aldatmaz’ın kayıt işlemlerinin ardından almış olduğu rozeti ise eşi taktim etti.

 

 

Burada yaptığı açıklamada, Bartın’da sorunsuz bir seçimi geride bıraktıklarının altını çizen Aldatmaz, milletvekili olarak ayrım yapmadan kentteki herkese hizmet edeceklerini söyleyerek “Ülkemiz ve ilimiz için hayırlı uğurlu olsun. 28 . Dönem Bartın Milletvekili olarak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin tamamlanmasının akabinde millet iradesinin tecelli noktası olan TBMM’de kaydımızı yaptırdık. Şeref ve gurur dolu bu anlamlı günde yanımda yer alan ve Milletvekili rozetini yakama takan kıymetli eşim Füsun Aldatmaz ve evlatlarıma, İl Başkanımız Sayın Yaşar Arslan’a ve diğer gönül dostlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum. Ülkemiz, Bartın’ımız ve kıymetli hemşehrilerimiz için daima hizmetkar olmaya söz verdik. Bu sözün arkasında nice yarınlara hep birlikte el ele, gönül gönüle ve omuz omuza koşacağız. Bir kez daha desteklerinden dolayı kadirşinas Bartın halkına teşekkürlerimi ve saygılarımı sunuyor, ülkemiz ve ilimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

ETİKETLER : AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz Türkiye Büyük Millet Meclisi
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›