Emniyet Müdürü’nden yardımsever personeline teşekkür!

Bartın İl Emniyet Müdürü Ogün Vural, geçtiğimiz gün gece yolda kalan ailenin yardımına koşan Trafik Şube Müdürlüğü personeline teşekkür etti.
Bu haber 2019-07-24 15:44:45 eklenmiş ve 226 kez görüntülenmiştir.

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

Kentin huzuru ve güvenliğini koruyarak suç ve suçlularla mücadelesine devam eden Bartın İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri Sakarya’dan çocuklarını alarak deniz için Bartın’a gelen ve Bartın Üniversitesi Kutlubey Kampüsü önünde araçlarının lastiği fırladığı için büyük panik yaşayan ailenin yardımına koşmuştu.

Trafik polisleri, uzun uğraşlar sonunda, yerinden çıkan tekerleği yerine takarken yolda kalan ailenin Bartın merkez Gölbucağında bulunan bir akaryakıt istasyonuna kadar güvenli bir şekilde gelmelerini sağlamıştı.

 

“Personelime minnettarım”

 

Yardımseverliğiyle hem yolda kalan ailenin hem de Bartın halkının büyük takdirini toplayan İl Emniyet Müdürlüğü personeline bir teşekkür de İl Emniyet Müdürü Ogün Vural’dan geldi.

Trafik Şube Müdürlüğü’ne bağlı personelini makamında misafir eden İl Emniyet Müdürü Vural, “İl Emniyet Müdürüğü olarak kentimizin emniyeti ve huzuru için 7 gün 24 saat görev başındayız. Arkadaşlarımız can siparine halkımızı rahatsız eden olaylara karşı koşturuyorlar. Her konuda ilimizde olan veya olacak olaylarda tecrübesini gösteren ve en önemlisi sadece bir görev gibi bakmayıp olayın içine girerek kendisi zarar görecekmiş gibi çalışan personelime minnettarım. Onların sayesinde ilimiz çok şükür huzurlu bir kent. Yolda kalan ailemize yardım eden personelime de ayrıca teşekkür ediyorum.” dedi.

 

ETİKETLER : Bartın Bartın İl Emniyet Müdürlüğü
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›