Vali Arslan’dan önemli inceleme!

Bartın Valisi Nurtaç Arslan, Bartın-Amasra-Çakraz-Kurucaşile güzergahı ve çevresinde Karayolları 15. Bölge Müdürlüğü ile DSİ 23. Bölge Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmaları yerinde inceleyerek, yetkilerden bilgiler aldı.
Bu haber 2023-05-26 17:04:11 eklenmiş ve 597 kez görüntülenmiştir.

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

 

Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, kamu – kurum ziyaretlerinin yanında il genelinde yapılan çalışmaları yerinde ziyaret ederek, incelemelerine devam ediyor.

 

 

Bu kapsamda Vali Arslan, son olarak Karayolları 15. Bölge Müdürlüğü ile DSİ 23. Bölge Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmaları DSİ 23. Bölge Müdürü Yasin Devrim ile birlikte ziyaret etti, yetkilerden çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı.

 

 

Bartın-Amasra-Çakraz-Kurucaşile güzergahını  inceledi

 

 

Vali Dr. Nurtaç Arslan, ilk olarak Bartın-Amasra-Çakraz-Kurucaşile güzergahı ve çevresinde Karayolları 15. Bölge Müdürlüğü ile DSİ 23. Bölge Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

 

 

Bartın-Amasra-Çakraz karayolu Taşköprü mevkiinde yapımı devam eden köprülü kavşak, Ahatlar mevkiindeki kavşak, Çakraz’da dere ıslahı, Çakraz plajını Bartın-Kurucaşile karayoluna bağlayan yol üzerinde yapılması planlanan tretuvar,  Avara kavşağında oluşabilecek yüzey yamaç suları  için dere yatağı genişletme, Avara-Göçkündemirci köyü arasında dere ıslahı ve köprü yapım çalışmalarının son durumunu yerinde inceleyen Vali Arslan,  Karayolları ve DSİ Bölge Müdürlerinden bilgi aldı.

 

 

Derivasyon çalışmalarını  hakkında bilgi aldı

 

 

Kurucaşile İlçesi Karaman Köyü Göl Deresi Yukarı Havza Tedbirleri Projesi ile Meydan Köyünde DSİ tarafından yürütülen derivasyon çalışmalarını yerinde inceleyen Vali Dr. Nurtaç Arslan, DSİ 23. Bölge Müdürü Yasin Devrim’den bilgi aldı.

 

 

Dere Islah çalışmalarını yerinde gördü

 

 

Vali Dr. Nurtaç Arslan, Kozcağız beldemizde Karayolları 15. Bölge Müdürlüğü ile DSİ 23. Bölge Müdürlüğü tarafından yürütülen; Kozcağız köprüsü, Kozcağız Barajı relokasyon yolu,  Şarköy köyünde yapımı devam eden Tarımköy konutları ve taşkın koruma duvarı, Dırazlar-Yenihamidiye köyleri arasındaki dere ıslahı çalışmalarını yerinde görerek yetkililerden bilgi aldı.

 

ETİKETLER : Nurtaç Arslan
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›