“Umutsuzluk yok kazanacağız”

Partisi adına 28 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerine ilişkin açıklamalarda bulunan İYİ Parti Bartın İl Başkanlığı Parti Sözcüsü Berkan Kaya, “Yapmamız gereken bellidir. Bu kötü tabloya son vermek için sandığa küsmeyeceğiz. Geleceğimize ve oylarımıza sahip çıkmak için 28 Mayısta oyumuzu Kemal Kılıçdaroğlu'ndan yana kullanacağız" dedi.
Bu haber 2023-05-24 09:43:44 eklenmiş ve 509 kez görüntülenmiştir.

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

 

İYİ Parti Bartın Parti Sözcüsü Berkan Kaya, 28 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

 

 

Bartınlı seçmenlerden 28 Mayıs’ta sandık başına giderek oylarını kullanmalarını isteyen Kaya, açıklamasında Bartınlılardan değişimden, kardeşlikten, özgürlükten ve eşitlikten yana oylarını kullanmalarını istedi.

 

 

“Oyumuzu Kemal Kılıçdaroğlu'ndan yana kullanacağız"

 

 

Kaya, açıklamasında Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu için destek de isteyerek “Sevgili Bartınlı hemşehrilerim 28 Mayısta mutlaka sandığa gidin oyunuzu kullanın. Unutmayın ki Erdoğan ülkenin yarısının oyunu alamamış birisidir. Kaybedilmiş bir seçim yoktur. Umudunuzu kaybetmeyin. Bizlere düşen görev 28 Mayısta sandığa gidip, oyumuzu değişimden, kardeşlikten, özgürlükten, eşitlikten yana kullanmaktır. Bu seçim meclise domuz bağcılarını sokanlara, kadın haklarıyla derdi olanlara karşı kadının yaşam ve eğitim hakkını savunanlar arasında bir seçimdir. Bu seçim ekonomiyi batıranlara, paramızı pul edenlere, geleceğimizi, umutlarımızı çalanlara karşı refahı, özgürlüğü, eşitliği ve kardeşliği savunanların seçimidir. Yapmamız gereken bellidir. Bu kötü tabloya son vermek için sandığa küsmeyeceğiz. Geleceğimize ve oylarımıza sahip çıkmak için 28 Mayıs’ta oyumuzu Kemal Kılıçdaroğlu’ndan yana kullanacağız” dedi.

ETİKETLER : İYİ Parti Berkan Kaya 28 Mayıs
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›