Acar: “Yılmadan, yorulmadan ülkemiz için her daim çalışacağız”

Depremde yapılan yardımlardan dolayı Kahramanmaraş Şehit Mıllış Nuri İlkokulu’nda teşekkür plaketi alan Bartın Milli Eğitim Müdürü Oğuzhan Acar, “Yılmadan, yorulmadan ülkemiz için her daim çalışacağız. Bizimle birlikte olan, desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen eğitim ailemizin her bir ferdine çok teşekkür ederiz” dedi.
Bu haber 2023-05-23 12:49:02 eklenmiş ve 55 kez görüntülenmiştir.

 

Kahramanmaraş Şehit Mıllış Nuri İlkokulu, 06 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremde Bartın İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Kahramanmaraş iline yapmış olduğu yardımlardan dolayı İl Milli Eğitim Müdürü Oğuzhan Acar'a teşekkür plaketi gönderildi.

 

 

Değerlendirmelerde bulunan Bartın İl Milli Eğitim Müdürü Oğuzhan Acar, “Şehit Mıllış Nuri İlkokuluna göstermiş oldukları nezaketten ötürü çok teşekkür ederiz. Tek millet, tek yürek düsturuyla  her zorluğun üstesinden her zaman birlikte gelmeye devam edeceğiz. Depremden etkilenen vatandaşlarımız için çalışmalarımız süreç boyunca devam edecektir. Yılmadan, yorulmadan ülkemiz için her daim çalışacağız. Bizimle birlikte olan, desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen eğitim ailemizin her bir ferdine çok teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

 

ETİKETLER : Oğuzhan Acar
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›