Bankoğlu’ndan teşekkür mesajı

14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve Genel Seçim sonrasında Bartın, milletvekillerini seçti. İkinci kez CHP Bartın Milletvekili olarak TBMM’ye gidecek olan Aysu Bankoğlu, yeni dönemde de Meclis’te Bartın’ın sesi olmaya devam edeceğini ifade ederek “Partimize ve bana bir kez daha güvenenlere teşekkür ederim” dedi.
Bu haber 2023-05-19 15:29:52 eklenmiş ve 343 kez görüntülenmiştir.

 

“Bartın’ın sesi olmaya devam edeceğim”

 

 

Kübra Nur AK

 

 

 

Türkiye 13. Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimi için 14 Mayıs’ta sandık başına gitti.

 

 

İkinci kez CHP Bartın Milletvekili olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne gidecek olan Av. Aysu Bankoğlu, TBMM’nin 28. Dönem CHP Bartın Milletvekili olarak göreve başlamadan önce seçim sonuçlarına ilişkin açıklama ve değerlendirmede bulundu.

 

 

 

 

Millet İttifakı’na verilen güçlü destekten dolayı Bartın halkına teşekkür eden Bankoğlu, “Sınırsız devlet olanakları ve inanılmaz bir medya gücüyle adil olmayan bir seçimin ilk aşamasını geçtik. Öncelikle 14 Mayıs seçimlerinde şahsıma ve ittifakla güçlenen partimize, hemşehrilerimizin göstermiş olduğu teveccüh ve güven için teşekkür etmek istiyorum.  Sınırlı olanaklarımıza, gazetelerin, televizyonların ve sosyal medya trollerinin engellemelerine, iftira ve yalanlarına rağmen her bakımdan tertemiz bir kampanya yürüttük. Başta partim CHP’nin İl Başkanı, ilçe başkanlarımız ve örgütlerimiz, Kadın ve Gençlik Kolları il ve ilçe başkanlarımız, Belediye Meclisi ve İl Genel Meclisi üyelerimiz, parti üyelerimiz ile seçim sürecine katkı veren, fedakarca çalışan herkese minnet ve şükranlarımı belirtmek istiyorum. Ayrıca seçime birlikte katıldığımız Millet Masası’nın İYİ Parti’den ikinci sıra adayı olarak çalışan Av. Ceyda Sargın’a, bizlerle sahada gönülden çalışan ittifak partilerinin tüm il, ilçe başkanları ve teşkilatlarına teşekkür ederim” dedi.

 

 

“Hukukun, doğrunun ve haklının yanında olmayı bırakmayacağım”

 

 

Meclis’te Bartın’ın sesi olmaya devam edeceğini ifade eden Bankoğlu, 28 Mayıs'ta yapılacak 2. tur seçimi için çalışmalara başladıklarını ifade ederek, Kemal Kılıçdaroğlu’nun Türkiye’nin 13. Cumhurbaşkanı olacağına inandıklarını söyleyerek “Yeni dönemde de, Meclis’te Bartın’ın sesi olmaya devam edeceğim. Bartın’ımıza gelen bahar esintisinin, 28 Mayıs’ta tüm Türkiye’ye yayılması için coşkulu mücadelemiz yine sizlerle, yine saygı ve sevgiyle sürecek. Bana oy versin ya da vermesin önce tüm Bartınlıların ardından da ülkemdeki vatandaşların hakkını sonuna kadar aramaya, hukukun, doğrunun ve haklının yanında olmayı bırakmayacağım. Bizim duruşumuz da üslubumuz da bellidir. Seçim öncesi süreçte Türkiye’nin yeni yüzyıla gerçek bir değişim ve iyileşme ile girmesi için yapacaklarımızı anlatmıştık. Çocuklardan emeklilere, kadınlardan emekçilerimize kadar hayatlarını ekonomiden eğitime, hukuktan sağlığa nasıl değiştireceğimizi ortaya koymuştuk. Ancak partimize karşı yürütülen sistemli karalamaları, yalan ve iftiraları, halis duygular içindeki yurttaşlarımıza tüm açıklığıyla anlatmak şu anda birinci görevimizdir. Milletimiz 28 Mayıs’ta cevabını daha güçlü bir sesle verecektir. Yeter ki hukuk dahilinde, namuslu ve görev bilinciyle görev yapan bir yüksek Seçim Kurulu olsun. Ne olursa olsun Bartın için çalışmaya devam edeceğim” diye konuştu.

 

ETİKETLER : 14 Mayıs Aysu Bankoğlu
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›