“Yarım kalmış tüm projeleri hayata geçireceğiz”

Ziyaretlerine yoğun bir şekilde devam eden Millet İttifakı CHP Bartın Milletvekili Adayı Av. Ceyda Halıcıoğlu Sargın, Reymer Tekstil’de emekçilerle buluştu.
Bu haber 2023-05-10 16:27:18 eklenmiş ve 532 kez görüntülenmiştir.

 

Millet İttifakı CHP Bartın Milletvekili Adayı Av. Ceyda Halıcıoğlu Sargın fabrikaları ziyaret ederek emekçilerle bir araya gelmeye devam ediyor.

 

 

Milletvekili Adayı Sargın son olarak Reymer Tekstil’de emekçilerle buluşurken Bartın için hayallerini anlattı. Sargın ziyaretinde yaptığı konuşmada Bartın’da bugüne kadar yapılmayan ve yarım kalmış tüm projeleri hayata geçireceklerinin sözünü vererek, “Millet İttifakı iktidarında Bartın’ı marka şehir yapmak için elimizden gelen tüm çabayı göstereceğiz. 14 Mayıs’ta Bartın’a baharlar gelecek, huzur gelecek, refah gelecek. Az kaldı Bartın” dedi.

 

 

Bartın’da yapılamayan ve yarım kalmış tüm projeleri hayata geçireceklerini ifade eden Sargın, açıklamalarında özellikle kadınlar ve gençler için yapacağı çalışmalar hakkında bilgi verdi. Sargın, konuşmasında “Bartın’da bugüne kadar yapılmayan yarım kalmış tüm projeleri hayata geçireceğiz. Millet İttifakı iktidarında Bartın’ı marka şehir yapmak için elimizden gelen tüm çabayı göstereceğiz. Bartınlı kadınlarımızın ticarette daha aktif yer alması için kadın kooperatiflerini hızlı şekilde hayata geçireceğiz. Şehrimiz kadınlarının ürettikleri el emeği göz nuru ürünlerini böylelikle daha rahat bir şekilde satmalarını sağlayacağız. Bartınlı gençlerimize de sözümüz var, genç ve üniversiteli kardeşlerimizin sosyal etkinlik alanlarını genişleteceğiz. Ayrıca kamusal alanda ve halkın ortak kullandığı yaşam alanlarında internet erişimine daha hızlı erişim sağlanması için gereken her türlü alt yapıyı Bartın’a getirmek için söz veriyoruz. 14 Mayıs’ta Bartın’a baharlar gelecek huzur gelecek refah gelecek az kaldı Bartın” dedi.

 

 

ETİKETLER : Ceyda Halıcıoğlu Sargın 14 Mayıs
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›