“Dileklerinizi de düzelteceğiz”

Ulus’ta düzenlenen Hıdrellez kutlamalarına giden CHP Bartın Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Av. Aysu Bankoğlu, “İnanır mısınız insanların çoğunun Hıdrellez dilekleri ülkemiz ile ilgili. Çok düşündürücü ve bir yandan da çok üzücü. 20 yaşında bir gencin dileği gönlündeki yari değil iş bulabilmek, bir babanın dileği evini geçindirebilmek olmamalıydı. Dileklerinizi de düzelteceğiz. İnsanların bu zulümden kurtulması da bizim en büyük hedefimiz ve dileğimiz” dedi.
Bu haber 2023-05-10 16:23:01 eklenmiş ve 678 kez görüntülenmiştir.

 

CHP Bartın Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Av. Aysu Bankoğlu, CHP Bartın örgütü ile Ulus ilçesinde bir takım inceleme ve temaslarda bulundu.

 

 

Bankoğlu ve partililerin Hıdrellez günü Ulus’a yaptıkları ziyaret, kutlamaların da etkisiyle şölen havasında geçti. Bankoğlu gittikleri her yerde büyük bir dip dalga geldiğini, halkın ülke koşullarından, yolsuzluktan, adaletsizlikten, israftan, adam kayırmacılık ve yandaşlıktan çok bunaldığını gördüklerini dile getirdi.

 

 

“Bizim en büyük hedefimiz ve dileğimiz”

 

 

Kalecik ve Bahçecik Köylerini Kalkındırma Şimşirli Cami Yaşatma Derneği tarafından düzenlenen ve pek çok köyden katılımın gerçekleştiği Hıdırellez şenlikleri ardından açıklama yapan Bankoğlu, “Bugün yine memleketimin olağanüstü güzellikteki adetlerinden, kutlamalarından birinde olmaktan dolayı çok mutlu oldum. Hele ki; böyle ortamlarda kadınlar ve özellikle gençlerin geleceği karşı duydukları umut, bizlere büyük güç veriyor. Kurtuluş Savaşı kazanmış ataların torunları olarak, neler neler atlattık diyoruz. Deneyim ve bilgi sahibi bir kadroyla, hesap veren ahlaklı bir yönetim anlayışıyla ama en önemlisi halkına eşit değer veren bir zihniyetle geliyor olmamız herkesin moralini düzeltiyor. İnanır mısınız insanların çoğunun Hıdrellez dilekleri ülkemiz ile ilgili. Çok düşündürücü ve bir yandan da çok üzücü. 20 yaşında bir gencin dileği gönlündeki yari değil iş bulabilmek, bir babanın dileği evini geçindirebilmek olmamalıydı. Dileklerinizi de düzelteceğiz. İnsanların bu zulümden kurtulması da bizim en büyük hedefimiz ve dileğimiz” diye konuştu. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Aysu Bankoğlu CHP
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›