“Güçlü Bartın’ın güçlü vekili olacağım”

“Ulaşılabilir ve güçlü vekil” vurgusu yapan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bartın Milletvekili Adayı Cemal Akın, “Ankara’da çalmadık kapı bırakmayacağız. Herkesin Başkanı’ydık eğer 14 Mayıs’ta destek verir, teveccüh gösterirseniz herkesin vekili olacağız. İnşallah 14 Mayıs’tan sonra Allah’ın izni ve sizlerin desteğiyle daha güçlü bir şekilde Meclis’e gideceğiz ve var gücümüzle Bartın’ımız için mücadele etmeye devam edeceğiz” dedi.
Bu haber 2023-05-10 16:12:49 eklenmiş ve 137 kez görüntülenmiştir.

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK- Özel Haber

 

 

Seçim çalışmalarını hızla sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi'nin Milletvekili adaylarının saha çalışmaları göz dolduruyor.

 

 

Cemal Akın’ın hemen hemen her kapıyı çalan, her platformda görülen milletvekili adaylarından bir tanesi olması da vatandaşların dikkatinden kaçmıyor.  Her sabah erken saatlerden itibaren sahaya inen MHP’li vekil adayları Akın ve Hangişi, her gün yüzlerce vatandaşla bir araya geliyor.

 

 

“Ankara’da çalmadık kapı bırakmayacağız”

 

 

Programlarında vatandaşlara ve basın mensuplarına hitaben yaptığı konuşmalarda “Ulaşılabilir ve güçlü vekil” vurgusu yapan Akın, “Ben 14 yıllık Belediye Başkanlığım da dahil olmak üzere 50 yıllık siyaset hayatımda halkın arasından hiç ayrılmadım. Gecenin kaçı olursa olsun kim aradıysa bana ulaşmıştır. Bu çok önemli. İnsanlar gecenin bir yarısında sizi arıyorsa eğer mutlaka bir sıkıntısı vardır. Ya kaza olmuştur ya hastalık olmuştur, mutlaka önemli bir sıkıntısı vardır ki bizi arıyorlardır. Biz seçimden seçime gezen, seçimden seçime halkın içine çıkanlardan değiliz. Tüm hemşehrilerimiz bilir, her daim insanımızın yanında olduk. Hiçbir zaman ayrıştırmadık, ötekileştirmedik. Vatandaşlarımızı hiçbir zaman oy deposu görmedik, her zaman sorunlarını dinledik, hem acılarına hem mutluluklarına ortak olduk. Eğer sizler teveccüh gösterir ve bizler vekil seçilirsek, Belediye Başkanlığı dönemindeki hizmet çıtasını il geneline yayacağız. Güçlü ve büyüyen Bartın’ın güçlü vekili olarak Bartın’ın büyük sorunlarını da çözmek için var gücümüzle çalışarak Ankara’da çalmadık kapı bırakmayacağız. Herkesin Başkanı’ydık eğer 14 Mayıs’ta destek verir, teveccüh gösterirseniz herkesin vekili olacağız. İnşallah 14 Mayıs’tan sonra Allah’ın izni ve sizlerin desteğiyle daha güçlü bir şekilde Meclis’e gideceğiz ve var gücümüzle Bartın’ımız için mücadele etmeye devam edeceğiz” diye konuştu. 

 

 

“Halkımız bize inanıyor ve güveniyor”

 

 

Birlik beraberlik içerisinde Bartın’ı güzel günlere taşıyacaklarını ifade eden Akın, “Kent merkezimizden en ücra köylerimize kadar vatandaşlarımızla buluştuğumuz her noktada görüyoruz ki halkımız bize inanıyor ve güveniyor. Bizimle aynı heyecanı yaşıyor. Vatandaşlarımızın sevgisi, inancı, güveni ve heyecanı gücümüze güç katıyor. Halkımızdan aldığımız güçle bize dur durak yok, yorulmak yok. Bugüne kadar tüm zorlukları omuz omuza, gönül gönüle verdiğimiz halkımızla birlikte aştık. Yine halkımızla omuz omuza ve gönül gönüle verip birlikte başaracağız. Bartın’ımızı hep birlikte daha ileriye, gelecek güzel günlere taşıyacağız” dedi.

ETİKETLER : Cemal Akın MHP Bartın Milletvekili Adayı Bartın
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›