Vali Güner, Abdipaşa’da gezmedik yer bırakmadı

Bartın Valisi Sinan Güner, beraberindeki protokol üyeleriyle birlikte Abdipaşa’da ziyaret ve incelemelerde bulundu.
Bu haber 2019-07-20 13:46:28 eklenmiş ve 227 kez görüntülenmiştir.

 

 

Vali Sinan Güner, Abdipaşa beldesinde bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.

İncelemeleri sırasında Vali Güner’e Ulus Kaymakam Vekili Zeynep Acar,  İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb.Yavuz Selim Kapancı, İl Emniyet Müdürü Ogün Vural, Abdipaşa Belediye Başkanı Yaşar Dönmez, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim Kayış, İl Sağlık Müdürü Dr. Dursun Koç, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Birol Cangi, İl Tarım ve Orman Müdürü Abdulsettar Bayram, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ali Özcan, İl Kültür ve Turizm Müdürü Fuat Dursun ve ilçe kurum amirleri eşlik etti.

 

İlk durak Abdipaşa Belediyesi oldu

 

Bartın Valisi Güner ve beraberindeki heyetin ilk adresi Abdipaşa Belediyesi oldu. Abdipaşa Belediye Başkanı Yaşar Dönmez ve belediye personeli tarafından karşılanan Vali Güner, belediye hizmetleri ve yürütülen çalışmalar hakkında Belediye Başkanı Dönmez’den bilgiler aldı. 

 

Muhtarlar, esnaf, ve vatandaşlar ile bir araya gelindi

 

Abdipaşa Beldesinde belde yönetimi, esnaf, mahalle-köy muhtarları ve vatandaşlarla bir araya gelen Vali Güner,  belde halkının sorun talep ve isteklerini dinleyerek ilgili kurum amirleri tarafından değerlendirilmesi talimatını verdi.

 

Jandarma Karakol Komutanlığı ziyaret edildi

 

Vali Güner, Abdipaşa Jandarma Karakol Komutanlığı’nda alınan güvenlik tedbirleri ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

Sağlık çalışanlarına “kolay gelsin”, hastalara “geçmiş olsun” dedi

 

Ardından Vali Güner, İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Abdipaşa Aile Sağlığı Merkezinde incelemelerde bulundu. İncelemeler sırasında İl Sağlık Müdürü Dr. Dursun Koç’tan bilgi alan Vali Güner,  Aile Sağlığı Merkezi’nde görevli doktor ve sağlık çalışanlarına çalışmalarından kolaylıklar dileyerek hastalara geçmiş olsun dileğinde bulundu.

 

Esnafa bol kazanç diledi

 

Vali Güner ardından da Abdipaşa esnafıyla bir araya geldi. Belde Merkezinde bulunan esnafı ziyaret eden Vali Güner,  hayırlı ve bol kazançlar diledi.

 

Öztem’de üretim faaliyetleri hakkında bilgi aldı

 

Abdipaşa Beldemizde faaliyet gösteren Öztem Defne Yaprağı Fabrikasını ziyaret ederek fabrika sahibi Uğur Koyutürk’ten üretim faaliyetleri hakkında bilgi alan Vali Güner, sanayi esnafıyla da bir araya gelerek hayırlı işler diledi.

 

Son durak tekstil fabrikaları oldu

 

Sonrasında da Can Tekstil Fabrikasını ziyaret eden Vali Güner, üretim sahasını gezerek firma sahibi Nurgül-Rıdvan Can’dan bilgiler aldı. Son olarak Faer Tekstil Fabrikasını ziyaret eden Vali Güner, burada da üretim sahasını gezerek firma sahipleri Fatih-Erdal Yayla’dan bilgi aldı.

 

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Valisi Sinan Güner Abdipaşa
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›