“11 gün sonra bu iktidarı emekli ediyoruz”

Partisinin Abdipaşa Belde Başkanlığı açılışında konuşan Millet İttifakı’nın Bartın Milletvekili Adayı Ceyda Sargın, “Kazanıyoruz hiç şüpheniz olmasın. 15 Mayıs’ta bu ülkede baharı getiriyoruz. İttifak partileri olarak hep birlikte bu vatan için elimizden geleni yapacağız. 11 gün sonra inşallah bu iktidarı da emekli ediyoruz” dedi.
Bu haber 2023-05-04 09:41:31 eklenmiş ve 466 kez görüntülenmiştir.

 

Kübra Nur AK

 

 

İYİ Parti Abdipaşa Belde Başkanlığı binası, düzenlenen açılış töreniyle gerçekleştirildi.

 

 

Açılış törenine Millet İttifakı Milletvekili Adayı Av. Ceyda Halıcıoğlu Sargın, CHP Bartın İl Başkanı Selim Karakaş, İYİ Parti Bartın İl Başkanı Sinem Özüoklu, Saadet Partisi Bartın İl Başkanı Mücahit Mekeç ve partililer katıldı.

 

 

İYİ Parti Belde Başkanlığı’nın açılış kurdelesi Milletvekili Adayı Av. Ceyda Halıcıoğlu Sargın ve Millet İttifakı İl Başkanları tarafından kesilirken törende konuşan Sargın, “Kazanıyoruz hiç şüpheniz olmasın. 15 Mayıs’ta bu ülkede baharı getiriyoruz Allah’ın izniyle. Sorunlarımızı biliyoruz. Çözüm önerilerimiz hazır. İttifak partileri olarak hep birlikte bu vatan için elimizden geleni yapacağız. Hepinize çok teşekkür ediyorum. 11 gün sonra inşallah bu iktidarı da emekli ediyoruz” dedi.

 

 

Açılışın ardından Milletvekili Adayı Ceyda Sargın beraberindeki Millet İttifakı’nda yer alan partilerin İl Başkanlarıyla esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

ETİKETLER : İYİ Parti Ceyda Halıcıoğlu Sargın Abdipaşa
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›