Koltuklar çocuklara emanetti!

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Amasra Belediye Başkan Vekili Recep Günter, Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun ile Kurucaşile Belediye Başkanı Mehmet Zihni Sayın, koltuklarını çocuklara devretti.
Bu haber 2023-04-26 09:44:43 eklenmiş ve 106 kez görüntülenmiştir.

 

Erkan Hızoğlu

 

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Bartın’da koltuklar çocuklara emanet edildi.

 

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, koltuğunu Atatürk İlkokulu 4.Sınıf Öğrencisi Ezgi Melek Maden’e bıraktı.

 

 

Başkanlık koltuğuna oturan minik Ezgi’nin talimatlarını dinleyen Fırıncıoğlu, 23 Nisan'ı çocuklarımıza armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, Meclisimizin kuruluşundan itibaren hizmeti geçenleri ve bu kuruluşun mimarı aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla andı.

 

 

Amasra Belediye Başkan Vekili Recep Günter de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda çocukları Belediye Başkanı makamında ağırladı. Makam koltuğunu anasınıfı öğrencisi Yusuf Alp Çetin’e emanet eden Günter, çocuk mevkidaşına hediye takdim ederken geleceğimizin teminatı tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.

 

 

Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun da Ulus Hasan Dede İlkokulu öğrencilerini makamında ağırlayarak sırayla makam koltuğunu öğrencilere teslim etti. Makam koltuğuna oturan  öğrencilere Ulus hakkındaki görüş ve projeleri soran Belediye Başkanı Uzun, öğrencilerin projelerini ve önerilerini tek tek not alındı.

 

 

Kurucaşile Belediye Başkanı Mehmet Zihni Sayın da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı dolayısıyla makamında ağırladığı öğrencilere koltuğunu devretti.

 

ETİKETLER : 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›