Akın, Bartın’ın vekilini anlattı!

14 yıllık Bartın Belediye Başkanı kimliğinin yanı sıra 50 yıllık siyasi tecrübesiyle şehrin bütününü yakından tanıyan MHP Bartın Milletvekili Adayı Cemal Akın, Bartın’ın merkez ve ilçelerinde başlayan seçim çalışmalarını köylere kadar taşıyor. Seçim gezilerinde birlik ve beraberlik vurgusu yapan Akın, ötekileştirici üslup ve söylemlerden uzak bir siyasi anlayışla projelerini anlatmaya devam ederken “Sizin vekiliniz olmak demek, günün her saatine bir tuşla ulaşılabilir olmak demektir. Sizin vekiliniz olmak demek, doğduğu yerde doyabilen, çocuklarının eğitimi için kaygı duymayan, sağlığı için derman ararken elini tutan bir dostunuz olabilmek demektir. Sizin vekiliniz olmak demek, sanayisiyle, tarımıyla, turizmiyle refah seviyesi büyüyerek gelişen bir Bartın için, tüm gayretiyle çalışmak demektir. Sizin vekiliniz olmak demek, bizim için onur demektir” dedi.
Bu haber 2023-04-26 09:42:52 eklenmiş ve 270 kez görüntülenmiştir.

 

“Sizin vekiliniz olmak demek, bizim için onur demektir”

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bartın Milletvekili Adayı Cemal Akın, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

 

 

Bartın’da kent merkezinden ve ilçelerden başlayan seçim çalışmalarını köylere ve mahallelere taşıyan Akın, gittiği her yerde ayrı bir ilgiyle karşılaşıyor.

 

 

Vatandaşlarla kurduğu iletişim ve diyaloglarıyla göz dolduran Akın, aynı zamanda 14 yıllık Belediye Başkanlığının ve siyasetteki 50 yıllık tecrübesinin avantajlarını da kullanıyor. Şehrin bütün ilçelerini yakından tanıyan ve ihtiyaçlarının neler olduğunu bilen bir isim olarak beklenti ve talepleri neredeyse seçmenlerden önce tespit eden Cemal Akın, çaldığı her kapıda ayrı bir sıcaklık, ayrı bir yakınlık buluyor.

 

 

Yaptığı seçim gezilerinde Bartın’ın sahip olduğu kalkınma potansiyellerinin yanı sıra 14 Mayıs seçimlerinin önemini de dile getiren MHP Bartın Milletvekili Adayı Cemal Akın, birlik ve beraberliğe yönelik olarak yaptığı vurgularla da dikkat çekiyor.

 

 

Esnaf, kahvehane ve vatandaşlarla bir araya geldiği her platformda birlik ve beraberlik vurgusu yapan Akın, dışlayıcı ve ötekileştirici üslup ve söylemlerden uzak bir siyasi anlayışla projelerini anlatmaya devam ederken 14 Mayıs seçimlerinin kader seçimleri olduğunun altını çiziyor.

 

 

Büyüyen Türkiye’nin büyüyen Bartın’ı!

 

 

14 Mayıs seçimlerinin millet ve memleket meselesi olduğunu ifade eden Akın, Bartın’a vekil olmanın kendisi için bir onur olduğunu belirterek şunları söyledi:

 

 

“‘Devletiyle milletiyle her şeyden önce Türkiye’ diyerek kutlu bir yolun başlangıcındayız. Öncelikle, 14 Mayıs 2023 Pazar günü birlikte yapılacak olan Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi’nin ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum.

 

 

Bartın’ımızın; büyüyen Türkiye’nin, gelişerek büyüyen bir ili olması için, 2009’dan bu yana 14 yıl Bartın Belediye Başkanlığı’nda yaptığımız tüm çalışmaları, gösterdiğimiz tüm gayretleri il bazında sürdürmek amacıyla sizlerin karşısına Milletvekili Adayı olarak çıktık. Çok kıymetli arkadaşım Sezai Hangişi ile birlikte Bartın’ımıza hizmet için duyduğumuz heyecan, azim ve kararlılık her geçen gün artarak devam etmektedir.

 

 

“Dertlere derman olmaya çalıştık”

 

 

50 yıllık siyasi hayatımda kimseyi kimseden ayırmadan, yaradılanı yaradandan ötürü severek, kalp kırmamaya özen göstererek sizin içinizde yaşadım. Olur ya bilmeden, istemeden gönlünü kırdıklarım varsa affetsinler. Biz bu memleketten doğduk, yeri geldi ekmeğimizi bölerek yedik, aynı havayı soluduk, aynı sudan içtik. Ve herkes gitse yine biz burada olacağız, bizim kabirlerimiz burada olacak. Hiçbir zaman makam, mevki derdinde olmadık, şan şöhret peşinde koşmadık. Bir ‘Allah razı olsun’ sözü, bizim için en değerli şan oldu. Dertlere derman olmaya çalıştık. Bize ihtiyaç duyan herkese elimizden geldiği, gücümüzün yettiği kadar gece gündüz demeden faydalı olmaya çalıştık. Bartın’ımızı ve Bartın’da yaşayanları daha ileriye taşıyacak proje ve programlarımız, kendimize ve milletimize olan tam güvenimiz, azmimizle ve Allah’ın izni ile 14 Mayıs seçimlerinde desteğinizi alarak yolumuza devam edeceğimiz inancındayız. Tevdi edilen her bir görev bizim için çok kutsal ve mutlaka hakkı ile yapılması gereken bir görevdir. Bizim anlayışımız budur.

 

 

Dışlayıcı ve ötekileştirici üslup ve söylemlerden uzak

 

 

Davamızın meselelere hem bakışında, hem de çözüm önerilerinin temelinde, Türk Milletine milli, manevi, insani açılardan seslenen, sevgiyi, adaleti, özgürlüğü, barışı, güven içinde gelişimi amaçlayan bir anlayış bulunmaktadır.

 

 

‘Önce Ülkem ve Milletim’ anlayışını düstur edinen yüce bir davanın gönüldaşları olarak, demokratik olgunluk ve uzlaşı kültürünün egemen olduğu, dışlayıcı ve ötekileştirici üslup ve söylemlerden uzak bir siyasi anlayış ile sizlerin karşısındayız.

 

 

İşte bizler; dürüst, ilkeli, sözüne güvenilir siyaset için yola çıktık. Çocuklarımıza gelecek, gençlerimize umut, yaşlılarımıza güven ve huzur için, Bartın’ı geliştirerek büyütmek için, yarınlarımızı güvence altına almak için yola çıktık. Vatan millet aşkıyla, el ele, gönül gönüle, her zaman yanınızda hizmetlerinizde olmak için yola çıktık.

 

 

“Sorumluluğumuzun bilincindeyiz”

 

 

Bartın’ımızın dört bir yanında, ilçelerimizde, beldelerimizde ve köylerimizde gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerimizde sizlerin sevgisi ve güvenine tekrar tekrar şahit olmak gücümüze güç katıyor. Her gün katlanarak çoğalan bu sevgi ve güven karşısında sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Bartın’ın bir evladı olarak bizleri her defasında bağrına basan, Milletvekili Adaylığımızı açıklamamızın sonrasında bizlere duydukları güveni ileten, destek mesajlarıyla ve gösterdikleri sevgiyle bizleri ziyadesiyle onurlandıran Bartın halkına bir kez daha sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

 

 

“Sizin vekiliniz olmak bizim için onur”

 

 

Sizin vekiliniz olmak demek, seçildikten sonra sizi hiç unutmamak demektir. Sizin vekiliniz olmak demek, günün her saatine bir tuşla ulaşılabilir olmak demektir. Sizin vekiliniz olmak demek, doğduğu yerde doyabilen, çocuklarının eğitimi için kaygı duymayan, sağlığı için derman ararken elini tutan bir dostunuz olabilmek demektir. Sizin vekiliniz olmak demek, sanayisiyle, tarımıyla, turizmiyle refah seviyesi büyüyerek gelişen bir Bartın için, tüm gayretiyle çalışmak demektir. Sizin vekiliniz olmak demek, kimseye tepeden bakmadan, kimseyi hor görmeden, küçüğünden büyüğüne saygıda ve sevgide kusur etmeden memlekete hizmet etmek demektir. Sizin vekiliniz olmak demek, bizim için onur demektir.

 

 

14 Mayıs’ta vereceğiniz desteğin bizim için ayrı ayrı kıymetli olduğunu belirterek diyoruz ki; ‘Büyük Türkiye, Büyük Bartın için hep birlikte gelecek güzel günlere daima sizinle.’”

 

ETİKETLER : 14 Mayıs MHP Cemal Akın Bartın Milletvekili Adayı Cemal Akın
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›