Akın: “Yapılamaz denilenleri yaptık”

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim Sen tarafından düzenlenen iftar yemeğine katılan MHP Bartın Milletvekili Adayı Cemal Akın, “14 yıl Belediye Başkanlığı’nda çok hizmet ettik. Yapılamaz denilenleri yaptık. Olmaz denilenleri oldurduk Allah’ın izniyle. Bundan sonra da daha büyük işler yapabilmek için Sezai Bey ile birlikte aday olduk. Dert makam derdi değil. Makamsa ben zaten makamdaydım, Sezai Bey de sendika başkanıydı. 14 Mayıs’tan sonra farklı bir dönem geliyor Allah’ın izniyle. Hep beraber olursak başarırız. Desteğiniz onurumuzdur. Sizlerle birlikte Büyük Türkiye Büyük Bartın” dedi.
Bu haber 2023-04-17 10:27:03 eklenmiş ve 158 kez görüntülenmiştir.

 

Türkiye Kamu-Sen Bartın İl Başkanlığı, geniş katılımlı bir iftar programı gerçekleştirdi.

 

 

İftar programına MHP Bartın Milletvekili Adayı Cemal Akın ve Sezai Hangişi ile Türkiye Kamu-Sen Genel Başkan Vekili ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan, Türkiye Kamu-Sen Teşkilatlandırmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Türk Haber-Sen Genel Başkanı Yücel Kazancıoğlu, Türkiye Kamu-Sen Mali İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Türk Ulaşım-Sen Genel Başkanı Mustafa Nurullah Albayrak, Türk Eğitim-Sen Genel Başkan Yardımcısı Cengiz Kocakaplan da katıldı.

 

 

 “Her kesimin sevdiği ve örnek aldığı, hiç kimseyi ötelemeyen Milliyetçi Hareket Partisi’nden birinci sıra milletvekili adayı Sayın Cemal Akın’ı konuşmalarını yapmak üzere kürsüye davet ediyoruz” anonsuyla konuşma yapmak üzere kürsüye çağırılan Cemal Akın, “Her şey nasip işi. Bu akşam bu topluluğun içinde 1980 evvelinde sırt sırta mücadele ettiğim arkadaşlarım var.  80’den o hengameli dönemden sonra da Bartın’da ayağa kalkmaya çalıştık. Ülkü Ocaklarını kurduk. Sonra Ankara’ya gittik Türk Eğitim-Sen’i burada kurmaya karar verdik. Bu sendika burada 46 kişi ile kuruldu. Sonra arkadaşlarımız çok mücadele etti. Cengiz Başkan, Yahya Başkan, Sezai Başkan çok mücadele etti. Daha sonra diğer sendikalar Bartın’da kuruldu. Hem partimize hem de sendikalarımıza çelme takmak için çok uğraştılar. 1991’de ben il başkanı oldum. O günden bu tarafa çalıştık, sizlerin sayesinde 2009’da Belediye Başkanı olmak nasip oldu. Bizim hareketimizin çok büyük katkısı oldu. Hiç olmaz denilen, iki mahallenin dışına çıkamayan bu hareket şimdi Bartın’a siyasi anlamda da sendikal anlamda da hizmet verme şansına sahip oldu. 14 yıl Belediye Başkanlığı’nda çok hizmet ettik. Yapılamaz denilenleri yaptık. Olmaz denilenleri oldurduk Allah’ın izniyle. Bundan sonra da daha büyük işler yapabilmek için Sezai Bey ile birlikte aday olduk. Dert makam derdi değil. Makamsa ben zaten makamdaydım, Sezai Bey de sendika başkanıydı. 14 Mayıs’tan sonra farklı bir dönem geliyor Allah’ın izniyle. Hep beraber olursak başarırız. Desteğiniz onurumuzdur. Sizlerle birlikte Büyük Türkiye Büyük Bartın” dedi. (Haber Merkezi)

 

 

ETİKETLER : Cemal Akın Sezai Hangişi
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›