Hasankadı’daki eski kömür madeni için Emiroğlu’ndan atak!

Hasanakadı Belediye Başkanı Şeref Emiroğlu, beldedeki eski kömür madeni ile ilgili görüşmeler yapmak üzere Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu (TTK) Genel Müdürü Ömer Bayrak’ı ziyaret etti.
Bu haber 2019-07-17 16:11:24 eklenmiş ve 213 kez görüntülenmiştir.

 

 

Erkan Hızoğlu

 

Hasankadı Belediye Başkanı Şeref Emiroğlu, bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Ankara’ya gitti. Bu kapsamda Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu (TTK) Genel Müdürü Ömer Bayrak’ı da ziyaret eden Emiroğlu, Hasankadı’daki eski kömür madeni ile ilgili görüşmeler yaptı.

Belediye Başkanı Emiroğlu, ziyarete ilişkin olarak yaptığı açıklamada “Seçim beyannamemizde açılması ile ilgili gerekli çalışmaları yapacağımız konusunda taahhüt ettiğimiz; Beldemizdeki eski kömür madeni ile alakalı gerekli görüşmeleri yapmak üzere Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu Genel Müdürü Sayın Ömer Bayrak’ı makamında ziyaret ettik. Bizlere bahse konu ruhsat verilen kömür madeninin evveliyatı ile alakalı çok değerli bilgiler verdi. İzlememiz gereken yolu, ümit veren ifadelerle anlattı. Kendisine göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz.” dedi.

ETİKETLER : Bartın Hasanakadı Belediye Başkanı Şeref Emiroğlu Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu (TTK) Genel Müdürü Ömer Bayrak
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›