Fen İşleri hafta sonu da mesaideydi

Hafta sonu mesai yapan Bartın Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından kent merkezinde 3 noktada çalışma yürütüldü. Gölbucağı Mahallesi’nde meydana gelen su patlağı nedeniyle hasar gören kaldırımlarda bakım onarım ve yenileme çalışması yapan ekipler Cumhuriyet Mahallesi’nde yol çalışması, Yukarı Çarşı Caddesi’nde de yol bakım onarım ve yenileme çalışması yaptı.
Bu haber 2023-04-11 14:15:03 eklenmiş ve 2150 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediyesi’ne bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Gölbucağı Mahallesi 562. Sokak’ta ve Turgut Işık Caddesi’nde kaldırım ve Yukarı Çarşı Caddesi’nde yol bakım onarım ve yenileme çalışması gerçekleştirildi.

 

 

Bu çalışmaların yanı sıra ekipler Cumhuriyet Mahallesi 804. Sokak’ta da yol çalışması yaptı.

 

 

Gerçekleştirilen çalışmaları yakından takip eden Bartın Belediye Başkan Yardımcısı Emre Önder, yerinde incelemelerde bulunarak, çalışanlara kolaylık diledi.

 

 

Çalışmaların son durumuyla ilgili de bilgi alan Başkan Yardımcısı Önder, gerekli talimatları verdi.

 

 

“Plan program çerçevesinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz”

 

 

İhtiyaç duyulan noktalarda gereken çalışmaların yapıldığını belirten Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, çalışmalarla ilgili “Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından şehrimizin birçok noktasında çalışmalar sürdürülüyor. Hafta sonu 3 noktada çalışma yürütüldü. Gölbucağı Mahallesi’nde meydana gelen su patlağı nedeniyle hasar gören kaldırımlarda bakım onarım ve yenileme çalışması yapıldı. Yine Cumhuriyet Mahallesi’nde yol çalışması gerçekleştirdik. Yukarı Çarşı Caddesi’nde de yol bakım onarım ve yenileme çalışması sürdürüldü. Görev alan personelimize teşekkür ediyorum. Plan program çerçevesinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz” değerlendirmesini yaptı. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Fen İşleri Müdürlüğü Bartın Belediyesi
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›