30 saatlik eğitim gerçekleştirildi

Bartın’da “Genç İstihdam” teması kapsamında Dijital Becerilerin Geliştirilmesi Eğitimi gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen eğitimler kapsamında katılımcılara iş hayatına geçişte ve iş hayatında önemli yeri olan alanlarda temel dijital ve sosyal yetkinliklerin kazandırılması sağlandı.
Bu haber 2023-04-10 14:14:12 eklenmiş ve 330 kez görüntülenmiştir.

 

T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğünce 2022-2023 yılları için Kalkınma Ajansları için belirlenen “Genç İstihdamı” teması kapsamında Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) ve Bartın Çalışma ve İŞKUR İl Müdürlüğü ile yapılan 26 Ağustos 2022 tarihli  işbirliği protokolü çerçevesinde, genç işsizlerin iş hayatında ihtiyaç duyacakları temel dijital yetkinliklere sahip olmaları, teknoloji ile dönüşen iş hayatına uyumlu çalışabilme kabiliyeti kazanabilmeleri için gerekli becerilerinin geliştirmelerine yönelik olarak 27 Mart - 31 Mart tarihleri arasında 30 saatlik “Dijital Becerilerin Geliştirilmesi ve Kariyer Becerileri Eğitimi” gerçekleştirildi.

 

 

Eğitimler kapsamında katılımcılara Temel Dijital Yetkinlikler, Dijital Okuryazarlık, Dijital İçerik Üretimi, Veri Yönetimi ve Görselleştirme (Excel tabloları), Etkili Sunum Hazırlama Teknikleri, Sosyal Medya Yönetimi ve Tanıtımı, İnternet Üzerinden Satış ve Kariyer Yetkinlikleri, Özgeçmiş (CV) Hazırlama  ve Mülakat Teknikleri  gibi  iş hayatına geçişte ve iş hayatında önemli yeri olan alanlarda temel dijital  ve sosyal yetkinliklerin kazandırılması sağlandı. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Genç İstihdam
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›