Fırıncıoğlu, vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor

Konak İnşaat Şirketinin iftar programına katılan ve ardından Kozcağız Değirmenci Mahallesi’nde kıldığı teravih namazı sonrasında Yeşilyurt Köyü sakinlerine misafir olan Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Belediye çalışmalarını anlattı.
Bu haber 2023-04-08 10:19:47 eklenmiş ve 2458 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, beraberinde Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik, MHP Merkez İlçe Başkanı Murat Demir, MHP Bartın Milletvekili Adayları Cemal Akın ve Sezai Hangişi ile birlikte Konak İnşaat Şirketinin iftar programına katıldı.

 

 

İftar programında vatandaşlarla selamlaşan Fırıncıoğlu, kendisine iletilen hayırlı olsun dilekleri için teşekkür etti.

 

 

İftar programının ardından da Başkan Fırıncıoğlu, Kozcağız Değirmenci Mahallesi’nde kıldığı teravih namazı sonrasında Yeşilyurt Köyü sakinlerine misafir oldu.

 

 

Belediye çalışmalarını anlatan Fırıncıoğlu, vatandaşlara düşünceleri için teşekkür etti.

 

 

Ziyaret programıyla ilgili açıklama yapan Fırıncıoğlu, “Mübarek Ramazan ayında kıymetli vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Son olarak da Konak İnşaat Şirketinin iftar programına katıldık. Nazik davetleri için teşekkür ediyorum. Allah kabul etsin. Buradaki programın ardından Kozcağız Değirmenci Mahallesi’nde kıldığımız teravih namazı sonrasında Yeşilyurt Köyü sakinlerimize misafir olduk. Bizlerle hoş sohbetini paylaşan kıymetli dostlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu Bartın Belediyesi
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›