Bartın Belediyesi’nden geniş katılımlı iftar programı

Bartın Belediyesi, esnaf ve meslek odaları, basın kuruluşları, kamu yararına çalışan dernek, vakıflar ve merkez mahalle muhtarlarına yoğun katılımlı bir iftar programı düzenledi.
Bu haber 2023-04-06 16:41:34 eklenmiş ve 437 kez görüntülenmiştir.

Erkan HIZOĞLU

 

 

Bartın Belediyesi tarafından esnaf ve meslek odaları, basın kuruluşları, kamu yararına çalışan dernek, vakıflar ve merkez mahalle muhtarları için Belediye Sosyal Tesislerinde iftar programı düzenlendi.

 

 

Programa katılan herkese teşekkür eden Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, “Davetimize icabet edip bu akşamki iftarımıza onur verdiniz, sağ olun var olun. Rabbim hepimizin oruçlarını kabul eylesin. Değerli misafirlerimiz; Bartın Belediyesi olarak şehrimize çok değerli kazanımlar olan alt yapı ve üst yapı çalışmaları yaparken, diğer yandan da özellikle sosyal hizmet merkezimiz aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaşıp onların yaralarına merhem olmaya çalışıyoruz. Bu çalışmalarımız büyük ölçüde belediyemizin kaynakları ile yürütülüyor. Bu akşam ki iftar davetimizde aramızda bulunmanızdan duyduğum memnuniyetle hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Afiyet olsun” ifadelerini kullandı

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›