TSO heyetinden Fırıncıoğlu’na hayırlı olsun ziyareti

Beraberinde Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Sefai Çalıkoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu’nu makamında ziyaret eden Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık, Fırıncıoğlu’na hayırlı olsun temennisinde bulunarak görevinde başarılar diledi.
Bu haber 2023-04-06 09:31:42 eklenmiş ve 218 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık, beraberinde Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Sefai Çalıkoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu’nu makamında ziyaret etti.

 

 

TSO Başkanı Balık, Başkan Fırıncıoğlu’na hayırlı olsun temennisinde bulunarak görevinde başarılar diledi.

 

 

Ziyaret sonrası değerlendirmelerde bulunan Fırıncıoğlu, “Sayın Cemal Akın’ın MHP Bartın Milletvekilliği adaylığı için istifa etmesinin ardından Belediye Meclisimizde gerçekleştirdiğimiz seçim sonucu Belediye Başkanlığı görevi şahsıma verildi. Bu vesileyle tüm Belediye Meclis Üyelerimize bir kez daha teşekkür ediyorum. Tabii devir teslimin ardından dostlarımız hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunuyorlar. Son olarak da Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın Halil Balık ve Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Sayın Sefai Çalıkoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte belediyemizi ziyaret etti. Nazik ziyaretleri ve güzel dilekleri için kıymetli misafirlerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Halil Balık TSO
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›