“Amacımız Bartın’a daha büyük hizmetler yapmak”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bartın Milletvekili Adayı Cemal Akın, vatandaşlar ve teşkilat üyeleri ile birlikte Amasra’daki iftar yemeğinde bir araya geldi. Toplumun her kesiminden büyük destek gören Akın, kendisine gösterilen ilgiden dolayı memnuniyet duyduğunu ifade ederken “daha büyük ve güçlü Bartın” için destek istedi. MHP Milletvekili Adayı Akın, “Bizim için önemli olan makamlar değildir. Amacımız Bartın’a daha büyük hizmetler yapmak. ‘Büyük Amasra, büyük Bartın, büyük Türkiye’ diyoruz. Hep beraber ve hep birlikte varız. Bu hizmetleri de yine hep beraber istişare ederek yapacağız, ‘danışan akıl hata yapmaz’ düsturuyla danışarak yapacağız" dedi.
Bu haber 2023-04-03 12:52:19 eklenmiş ve 442 kez görüntülenmiştir.

 

Akın, iftarda Amasra’da sahurda öğrenci evindeydi

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bartın Milletvekili Adayı Cemal Akın, vatandaşlar ve teşkilat üyeleri ile birlikte Amasra’daki iftar yemeğinde bir araya geldi. Toplumun her kesiminden büyük destek gören Akın, kendisine gösterilen ilgiden dolayı memnuniyet duyduğunu ifade ederken “daha büyük ve güçlü Bartın” için destek istedi. MHP Milletvekili Adayı Akın, “Bizim için önemli olan makamlar değildir. Amacımız Bartın’a daha büyük hizmetler yapmak. ‘Büyük Amasra, büyük Bartın, büyük Türkiye’ diyoruz. Hep beraber ve hep birlikte varız. Bu hizmetleri de yine hep beraber istişare ederek yapacağız, ‘danışan akıl hata yapmaz’ düsturuyla danışarak yapacağız

 

Bartın’da 14 yıllık Belediye Başkanlığı süresince gösterdiği performansla, şehir bürokrasisinde adını ön plana çıkarmayı başaran Cemal Akın, istifası sonrasında başladığı seçim çalışmaları kapsamında şehri karış karış gezmeye devam ederken toplumun her kesiminden büyük destek görüyor.

 

Seçim çalışmalarına gece gündüz demeden var gücüyle devam eden MHP Bartın Milletvekili Adayı Cemal Akın, 14 Mayıs seçimleri öncesi kent merkezinin yanı sıra ilçeler, beldeler ve köylerde de ziyaretlerde bulunarak görüş alışverişinde bulunuyor.

 

Gittiği her yerde yoğun ilgiyle karşılaşan Akın, ekibiyle birlikte her akşam başka bir iftar sofrasına misafir oluyor.

 

Akın, son olarak MHP Amasra İlçe Başkanı Gürkan Özengi tarafından Amasra Günbatımı Restaurant’ta düzenlenen iftar programına katıldı.

 

Katılımın yoğun olduğu iftar davetine MHP Bartın Milletvekili Adayı Cemal Akın ve MHP Merkez İlçe Başkanı Murat Demir ile birlikte teşkilat üyeleriyle, birçok partili ve vatandaş katıldı.

 

İftar programına herkesle tek tek ilgilenerek sohbet eden MHP Milletvekili Adayı Cemal Akın, davetlilerle hatıra fotoğrafı da çektirdi.

 

 

“Daha güçlü ve büyük Bartın için yola çıktık”

 

 

Kendisine gösterilen ilgiden dolayı memnuniyet duyan Akın, “daha büyük ve güçlü Bartın” diyerek destek istedi. Bartın’ın ve Türkiye’nin geleceği için var gücüyle çalışmaya devam edeceğini belirten MHP Bartın Milletvekili Adayı Cemal Akın, “Bartın’da 14 yıl Belediye Başkanlığı görevinde bulundum ve Allah birçok hizmet yapmayı nasip etti. Şimdi de ‘daha güçlü ve büyük Bartın için, Bartın’ımız milletimiz ve ülkemizin bekası için yola çıktık ve milletvekili adayı oldum. Eğer nasip olursa, sizler de teveccüh buyurursanız bizler de Ankara’dan sizlerin emrinize amade olarak hizmet edeceğiz. Bizim için önemli olan makamlar değildir, makamlar geçicidir ve ben Belediye Başkanlığı makamını bıraktım. Amacımız Bartın’a daha büyük hizmetler yapmak. ‘Büyük Amasra, büyük Bartın, büyük Türkiye’ diyoruz. Hep beraber ve hep birlikte varız. Bu hizmetleri de yine hep beraber istişare ederek yapacağız, ‘danışan akıl hata yapmaz’ düsturuyla danışarak yapacağız” dedi.

MHP Amasra İlçe Başkanı Gürkan Özengi de davetlilere katılımları için teşekkür ederken, MHP Bartın Milletvekili Adayı Cemal Akın için destek istedi.

 

 

Öğrencilere simit makarnası pişirdi

 

 

Milliyetçi Hareket Partisi Bartın Milletvekili Adayı Cemal Akın, sahur yemeğini üniversite öğrencileriyle birlikte yedi.

 

Bartın’ın meşhur Ramazan Simidi ile öğrenci evine misafir olan Akın, kendi elleriyle Simit Makarnası pişirdi.

 

Birlikte hazırladıkları sahur sofrasının güzel anılarımdan biri olarak hatıralarında hep yer alacağını söyleyen Akın, “Kardeşlerim bizlere ana-babalarının emanetidir. Bahtları açık olsun” dedi.

ETİKETLER : Bartın Amasra Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bartın Milletvekili Adayı Cemal Akın
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›