“Eksiklikleri tamamlamaya geliyoruz”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) tarafından Kurucaşile’de iftar programı düzenlendi. Vatandaşların katılımının yoğun olduğu programda konuşma yapan MHP Bartın Milletvekili Adayı Cemal Akın, “Büyük Bartın, büyük Kurucaşile diyorum ben. Büyük Türkiye, büyük Bartın, büyük Kurucaşile inşallah. Gelişmiş Bartın, gelişmiş Kurucaşile. Bunu hep beraber yapacağız. Eksiklikler varsa eksiklikleri tamamlamaya geliyoruz” derken MHP Bartın Milletvekili Adayı Sezai Hangişi ise “Çıktığımız bu yolda Allah menzile varmayı nasip etsin” dedi. Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu da “Allah sizlerin yardımıyla Cemal Akını Milletvekili olarak görmeyi nasip eder inşallah” diye konuştu.
Bu haber 2023-04-01 17:40:26 eklenmiş ve 599 kez görüntülenmiştir.

 

Erkan Hızoğlu

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) tarafından Kurucaşile’de iftar programı düzenlendi.

 

Düzenlenen iftar programına katılım yoğun olurken  MHP Bartın Milletvekili Adayı Cemal Akın, MHP Bartın Milletvekili Adayı Sezai Hangişi ve Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu da katıldı.

 

Akın: “Altyapıyla ilgili hiçbir sıkıntı kalmadı”

 

Bundan sonraki görevlerinin milletvekilliğinden Ankara’dan Bartın’a hizmet etmek olduğunu söyleyen Cemal Akın, “büyük ve güçlü Bartın” vurgusu yaparak şöyle konuştu:

 

“Hepinizden Allah razı olsun, Ramazan’ınınız mübarek eylesin. Allah hiç birinize sıkıntı dert vermesin. Hepinizin bildiği gibi büyük bir felaketten geçiyoruz. Çok büyük bir felaket yaşadık. Orada hayatını kaybedenlere Allah rahmet eylesin mekânları cennet eylesin. Şuanda şifa bulmak isteyen oradaki kardeşlerimize Allah şifa versin. Allah onlara yardım etsin. Bizler de Bartın’da bütün belediyeler, sivil toplum teşkilatlarıyla beraber elimizden geleni yapmaya çalıştık Valimizin koordinasyonunda.

 

Şuanda belediye başkanı değilim artık. 2 hafta kadar bir zaman evvel belediye başkanlığını bıraktık. 14 yıl Bartın’a hizmet vermeye çalıştık çok şükürler olsun. Layıkıyla yaptığımıza da inanıyorum. Hüseyin Fırıncıoğlu Belediye Başkanımız meclis kararıyla o seçildi. Biz de kasamızda 13 milyon para peşimizde de piyasa borcu ve çalışanın borcu  olmayan bir belediye bıraktık. Bu 14 yıl içerisinde eski parayla 2 kat trilyon 200 trilyon, yeni parayla 2 milyar 200 milyonluk yatırım yaptık. Çok şükürler olsun. Altyapıyla ilgili hiçbir şeyimiz kalmadı. Sıkıntı kalmadı. Ama bundan sonra 18’ler imarlar yapıldı. Oralarda da iş düşüyor belediyemize. Belediyemizde bu hizmeti yapacak. Belediyecilik takdir edersiniz ki kolay iş değil. Bütün Belediye Başkanları zorlanır bazı şeylerde. Zorlansak da yaptık çok şükürler olsun.

 

“Büyük Bartın, büyük Türkiye”

 

Bundan sonraki görevimiz Allah nasip eder sizler teveccüh buyurursanız Ankara’daki milletvekilliğinde Bartın’a hizmet etmek. Büyük Bartın, büyük Kurucaşile diyorum ben. Büyük Türkiye, büyük Bartın, Büyük Kurucaşile inşallah. Gelişmiş Bartın, gelişmiş Kurucaşile. Bunu hep beraber yapacağız. Eksiklikler varsa eksiklikleri tamamlamaya geliyoruz. Bütün il bazında. İnşallah Allah nasip eder ve çalışmakta bizlere düşer bu noktada. İyi ki varsınız, bir olalım iri olalım diri olalım. Milletin emrindeyiz, sizlerin emrindeyiz.”

 

Hangişi: “Allah menzile varmayı nasip etsin”

 

MHP Bartın Milletvekili Adayı Sezai Hangişi de “Çıktığımız bu yolda Allah menzile varmayı nasip etsin” dedi.

Konuşmaların ardından Akın ve Hangişi, davete katılan vatandaşlarla sohbet etti.

 

 

ETİKETLER : Bartın seçim Cemal Akın MHP MHP Bartın Milletvekili Adayı Cemal Akın Kurucaşile iftar
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›