EYBEY Medya’dan iftar ve pastalı kutlama

Bartın Pusula Gazetesi ile 25. Yılını kutlayan Bartın Halk Gazetesi’nin yanında Bartın Manşet Gazetesi’ni de bünyesine dahil eden Bartın’ın medya gücü EYBEY Medya ailesi iftar programında bir araya geldi. Şirket personeli ile köşe yazarları ve şirket avukatlarıyla bir araya gelen EYBEY Medya ve Yayımcılık sahibi Mustafa Ahmet Oktay, iftar sonrasında pasta keserek kutlama yaptı.
Bu haber 2023-03-30 16:18:18 eklenmiş ve 704 kez görüntülenmiştir.

 

Erkan Hızoğlu

 

 

Bartın’ın büyüyen medya gücü EYBEY Medya ve Yayımcılık Ltd. Şti. sahibi Mustafa Ahmet Oktay, şirketi bünyesinde bulunan Bartın Pusula Gazetesi, Bartın Halk Gazetesi ve şirket bünyesine dahil edilen Bartın’ın resmi ilan alacak ilk internet haber sitelerinden biri olacak “bartinhalkgazetesi.com.tr” ve Bartın Manşet Gazetesi’nin çalışanlarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi.

 

 

Köşe yazarları, şirket avukatları ile aileleri katıldığı iftar programında MHP Bartın Milletvekili Adayı Cemal Akın, MHP Merkez İlçe Başkanı Murat Demir, İl Genel Meclisi Üyesi Orhan Ölçek de EYBEY Medya ailesini yalnız bırakmadı.

 

 

İftar programının ardından Bartın Halk Gazetesi’nin 25. kuruluş yıldönümü ve Bartın’a 3 dönem boyunca 14 yıl Belediye Başkanlığı yapan Cemal Akın’ın ilk seçildiği tarih olan 29 Mart dolayısıyla iki ayrı kutlama pastası kesildi.

 

 

İftar yemeğinde konuşan EYBEY Medya ve Yayımcılık Ltd. Şti. sahibi Mustafa Ahmet Oktay, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak “Kadromuz ve ailemiz genişliyor.18 kişiyle çalışan bir şirkete ulaştık, Allah izin verirse inşallah bu sayımız daha da artacak. Doğruluğumuzdan ve dürüstlüğümüzden bu zamana kadar hiç ayrılmadığımız, taviz vermediğimiz bu kuruluş altında ahlaki değeri bozuk hiçbir haber yapılmadı. Bu da bizim madalyamız olsun. Bu önemli. Bu devirde gazete haberciliği yapmak ve sürdürmek kolay değil. Dürüstlüğümüzden ve kişiliğimizden taviz vermeden, her zaman doğrunun yanında olan habercilik anlayışımızı sürdürmeye devam edeceğiz. İftar programımıza katılarak bizi yalnız bırakmayan herkese de ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

Akın: “Bartın’ı sevmek bir ömre bedel”

 

 

“Gelecek güzel günlere daima sizinle” mottosuyla daha büyük ve güçlü bir Bartın için milletvekilliği yoluna çıkarak Belediye Başkanlığı görevinden istifa eden MHP Milletvekili Adayı Cemal Akın da “Bünyesinde bulunan Bartın Halk Gazetesi’nin 25. kuruluş yıldönümünü iftar ile birlikte kutlayan EYBEY Medya ailesine bize de 14. yıl pastası ile sürpriz yaptığı için teşekkür ediyorum. EYBEY Medya’ya emek veren herkese kazasız-belasız, huzurla sürdürecekleri hayatlar diliyorum. Bu akşamki iftar davetleri için teşekkür ediyorum. Allah sağlık, sıhhat ve bin bereket versin. Hayatım boyunca; çalışkanlığı, azmi, sabrı, kanaatkar olmayı, mütevazılığı, şükretmeyi, dürüstlüğü, samimiyeti, güvenilir olmayı, kendime görev addettim. 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde MHP Bartın Milletvekili adayı olmak amacıyla 14 yıldır sürdürdüğüm Bartın Belediye Başkanlığı’ndan 16 Mart’ta ayrılmamın ardından gösterdiğiniz yakın ilgi, binlerce destek mesajına yürekten teşekkür ederim. Herkesin kardeşi, dostu, arkadaşı, ağabeyi, evladı olabilmenin onurunu yaşıyorum. Bartın’ı sevmek bir ömre bedel” diye konuştu.

 

 

Konuşmaların ardından da çay sohbeti yapıldı.

ETİKETLER : Cemal Akın MHP Milletvekili Adayı EYBEY Medya Murat Demir Orhan Ölçek
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›