“Kentimiz için çok daha büyük adımların başlangıcı olacak”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bartın Milletvekili Adaylığı için Belediye Başkanlığı’ndan istifa eden Cemal Akın, “Bu istifamız kentimiz için atacağımız çok daha güçlü ve çok daha büyük adımların başlangıcı olacak” diyerek şehrin dört bir yanında, ilçe, belde ve köylerde gerçekleştirdikleri ziyaretlerde halkın sevgisi ve güvenine tekrar tekrar şahit olduklarını kaydederken “Her gün katlanarak çoğalan bu sevgi ve güven karşısında sorumluluğumuzun bilinciyle hareket ediyoruz. 14 yıldır Belediye Başkanı olarak görev yaptığım dönemde Bartın için gecemizi gündüzümüze kattık. Ne pahasına olursa olsun havasını, suyunu, doğasını koruyarak atalarımızın kadim mirası Bartın’ımıza sahip çıktık. Bundan sonra da kentimizin dününe, bugününe ve yarınına sahip çıkmak boynumuzun borcudur” ifadelerini kullandı.
Bu haber 2023-03-20 15:54:41 eklenmiş ve 435 kez görüntülenmiştir.

 

Erkan Hızoğlu

 

 

2009 yılında Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bartın Belediye Başkan Adayı olarak girdiği seçimi kazanan, 2014 ve 2019 yıllarındaki yerel seçimlerde de Bartın halkının teveccühleri ile yeniden Bartın Belediye Başkanlığına seçilen Cemal Akın, MHP Bartın Milletvekili Adaylığı için Belediye Başkanlığı’ndan 16 Mart 2023 Perşembe günü istifa etti.

 

 

Bartın halkının teveccühleriyle 3 dönem üst üste Belediye Başkanlığı gibi ulvi bir göreve seçilip, 14 yıllık görev süresince hayata geçirdiği projelerle kentin sorunlarına kalıcı çözümler üretmiş olmanın gururuyla Bartın’a daha da büyük hizmetler sunabilmek üzere MHP Bartın Milletvekili Adayı olduğunu kaydeden Akın, istifasının ardından Bartın halkının desteğine, sevgisine ve kendisine duyduğu güvene binlerce kez daha şahit olduğunu ifade ederek teşekkür etti.

 

 

“Gücümüze güç katıyor”

 

 

Akın, istifasının ardından Bartın halkının kendisine her zaman olduğu gibi büyük bir sevgi ve güven ile destek olduğunu ifade ederek “Bartın’a gecesiyle gündüzüyle hizmet ettiğim 14 yıllık Belediye Başkanlığı görevimden kentimizin en büyük sorunlarını çözmüş olmanın gururuyla istifa ettim. Bu istifamız kentimiz için atacağımız çok daha güçlü ve çok daha büyük adımların başlangıcı olacak. Belediye Binası önündeki törenimizin ardından vatandaşlarımızdan gelen binlerce mesaj ve binlerce telefonla Bartın halkının bu kararımızın destekçisi olduğunu mutluluk içinde gördük. Şehrimizin dört bir yanında, ilçelerimizde, beldelerimizde ve köylerimizde gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerimizde halkımızın sevgisi ve güvenine tekrar tekrar şahit olmak gücümüze güç katıyor. Her gün katlanarak çoğalan bu sevgi ve güven karşısında sorumluluğumuzun bilinciyle hareket ediyoruz. Bartın’ın bir evladı olarak bizleri her defasında bağrına basan, Milletvekili Adaylığımı açıklamamın sonrasında şahsıma duydukları güveni ileten, destek mesajlarıyla ve gösterdikleri sevgiyle bizleri daha da onurlandıran Bartın halkına bir kez daha sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

 

 

Bartın için gecemizi gündüzümüze kattık”

 

 

Bartın için yorulmadan, usanmadan çalışmaya devam edeceğini de altını çizen Cemal Akın, “14 yıldır Belediye Başkanı olarak görev yaptığım dönemde Bartın için gecemizi gündüzümüze kattık. Projelerimizle kentimizin çehresini değiştirdik. Üretken ve sosyal belediyecilik anlayışı ile vatandaşlarımızın her ihtiyacına cevap verdik. İyi günde kötü günde birlik olduk. Pandemi gibi tüm dünyayı etkileyen zor günleri de vatandaşlarımızla el ele, gönül gönüle büyük bir dayanışma içinde geçirdik. Bartın’ımız ve Bartın’da yaşayan her bir vatandaşımız için elimizden gelenle yetinmeyip daha fazlası için seferber olduk. Hayata geçirdiğimiz dev bütçeli projelerle kentin en önemli sorunlarına kalıcı çözümler ürettik. Ne pahasına olursa olsun havasını, suyunu, doğasını koruyarak atalarımızın kadim mirası Bartın’ımıza sahip çıktık. Bundan sonra da kentimizin dününe, bugününe ve yarınına sahip çıkmak boynumuzun borcudur” ifadelerini kullandı.

 

 

“Heyecan ve gayretle çalışmaya devam”

 

 

Akın, heyecan ve gayretle çalışmaya devam edeceğini belirterek “Öncelikle ülkemizin bekası ve elbette evladı olduğum Bartın’ımızın umut dolu yarınları için bugüne dek olduğu gibi bugünden sonrada halkımızın güç veren sevgisi ve desteği ile heyecan ve gayretle çalışmaya devam edeceğim. Bir kez daha desteklerinden dolayı herkese teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik içinde nice güzel yarınlara” dedi.

 

ETİKETLER : MHP Cemal Akın
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›