Hangişi de istifasını verdi!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bartın Milletvekili Aday Adaylığı için görevinden istifa eden Türkiye Kamu-Sen Bartın Şube Başkanı Sezai Hangişi, kamu çalışanlarının sözü olacaklarını dile getirerek “Önümüzdeki 2 aylık süreçte elimizden geleni yapıp Bartın’dan vekil ve vekillerimizi çıkaracağız Allah’ın izniyle” derken Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik ise 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi olarak hazırlıkların yapıldığını ifade etti.
Bu haber 2023-03-16 14:10:17 eklenmiş ve 804 kez görüntülenmiştir.

 

Türkiye Kamu-Sen Bartın Şube Başkanı Sezai Hangişi, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bartın Milletvekili Aday Adaylığı için görevinden istifa etti.

 

 

Bartın İl Milli Eğitim Müdürlüğü önünde düzenlenen basın açıklamasında Hangişi’nin yanında Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik, Belediye Başkan Yardımcısı Emre Önder ve çalışanlar yer aldı.

 

 

Hangişi: “Bartın’dan vekil ve vekillerimizi çıkaracağız”

 

 

2 Aylık süreçte ellerinden gelenleri yapacaklarını dile getiren Hangişi, “Yeni bir sürece başladık. 28. Dönem MHP’den Milletvekili adayı olmak için kamu görevinden ayrılmak üzere dilekçemi verdim. Allah hayırlı uğurlu eylesin. 30 yıldır kamuda görev yapıyoruz. Kamu çalışanlarının sağlığından, eğitiminden, diyanetten, bürodan tüm birimlerde ne sorun var? neler var? Hangi sıkıntılar var? Çözüm yolları nelerdir? Bunu çok iyi biliyoruz. Bu konuda da Milliyetçi Hareket Partisi bir fırsat verdi. Zaten yıllardır onlarda çok duyarlılar. Böyle bir fırsat için teşkilatıma teşekkür ediyorum.  Bu sorunları dile getireceğiz. Kamu çalışanlarının sözü olacağız. Şöyle bir anlayış vardır, yıllardır siyaset, üst düzey zengin insanların yaptığı iştir. Yapamaz diğerleri pek fırsat bulamaz. Hakikaten böyle bir fırsat bulduk. Bunu da elimizden geldiğince değerlendireceğiz. Önümüzdeki 2 aylık süreçte elimizden geleni yapıp Bartın’dan vekil ve vekillerimizi çıkaracağız Allah’ın izniyle. Ve kamu çalışanlarının sözü, sözcüsü olacağız. Şimdiye kadar görevimizi layıkıyla yaptık Bartın’da Kamu-Sen olarak Türk Eğitim-Sen olarak tüm çalışanların sözcüsü olduk. Bundan sonra Ankara’da mecliste sözcüsü olmaya çalışacağız. Bu nedenle geldik dilekçemizi de sunduk. Ve bundan sonrada seçimde ‘haydi Bismillah’ diyorum artık. Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

 

 

Özçelik: “Hem Bartın’ımız hem ülkemiz için gerekli çalışmaları yapacağız”

 

 

Bartın’da adaylarının belirlendiğini söyleyen Özçelik ise “14 Mayıs itibari ile ülkemiz bir genel seçime gidiyor. Biliyorsunuz çok zor şartlar altından bir seçime gideceğiz. Ülkemiz önce Covid-19, yangınlar, sel afetleri ve şimdi bir de deprem afetiyle 13 milyon kişiyi etkileyen büyük afetle seçime gideceğiz. Her şeye rağmen hayat devam ediyor. Bizler demokrasinin gereği 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi olarak hazırlıklarımızı yaptık. Bartın’da adaylarımızı belirledik. Birinci adayımız 14 yıldır Belediye Başkanlığı yapmış olan siyasetin duayenlerinden, bilgi ve tecrübelerinden Bartın’ın ve ülkemizin ihtiyacı olduğuna inandığımız değerli büyüğümüz Sayın Cemal Akın. İkinci sıra adayımız ise devletin bürokrasi ve memuriyetinde arkasına dayamış olduğu dağların bir temsilcisi olan Kamu-Sen’e bağlı Türk Eğitim-Sen Sendika Başkanlığını Kamu-Sen Başkanlığını yaklaşık 14 yıldır yapmış olan değerli bir kardeşimiz üzerine tasarruf buyurduk.  Genel Merkezimize, Genel Başkanımıza bunu ilettik. Genel Başkanımızın tasarruflarına, Genel Başkan yardımcıları tasrifleriyle kabul buyurdular ve inşallah bugün istifalarını veriyorlar. Artık halkımızla buluşmaya başlayacağız. Dertleriyle dertleneceğiz. Elimizden gelen gayreti göstererek birlik beraberlik içerisinde hem Bartın’ımız hem ülkemiz için gerekli çalışmaları yapacağız” ifadelerini kullandı.

ETİKETLER : Sezai Hangişi Ercüment Özçelik Milletvekili Aday Adaylığı
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›