TSO Başkanı Balık, “Bartın Irmağı”nın önemini anlattı

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık, Devlet Su İşleri (DSİ) 233. Şube Müdürü Muharrem Atalar’ı ağırladı. Kamuoyunda gündem olan ve çok tartışılan Bartın Irmağı Islah Projesi’ne yönelik endişeleri de dile getirirken Bartın Irmağının önemine dikkat çeken TSO Başkanı Balık, Bartın Irmağı’nın yapılacak proje ve çalışmalarla turizme kazandırılması gerektiğini söyledi.
Bu haber 2023-03-15 10:47:21 eklenmiş ve 402 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

DSİ 233. Şube Müdürü Muharrem Atalar, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Halil Balık’a ziyarette bulundu.

 

Ziyarette, DSİ ve İl Müdürlüğü çalışmaları ile Bartın Irmak Islah çalışmaları değerlendirildi.

 

Karşılıklı sohbet ve görüş alışverişinde gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren TSO Başkanı Halil Balık, kamuoyunda gündem olan ve çok tartışılan Bartın Irmağı Islah Projesi’ne yönelik endişeleri de dile getirirken Bartın Irmağının önemine değindi.

 

Başkan Halil Balık, “Bartın içinden ırmak geçen ender şehirlerden biri. Kendine özgü florası ve bitki örtüsü bulunan ve bu açıdan dünyadaki önemli değerlerden biri olan Bartın ırmağını iyi değerlendirmemiz gerekli. Dünyadaki bütün önemli şehirlerin içinden su yolu geçer, bu o şehre değer katar, o şehri nitelikli şehirler arasına koyar. Bartın bu açıdan çok şanslı. Biz bu değeri projelerimizle, çalışmalarımızla turizme kazandırmalıyız” dedi.

 

Başkan Halil Balık nazik ziyaretinden dolayı Atalar’a teşekkür ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Bartın icaret ve Sanayi Odası (TSO) DSİ 233. Şube Müdürü Muharrem Atalar Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Halil Balık
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›