Akın, talep ve önerileri dinlemeye devam ediyor

Gölbucağı Mahallesi’nde ev ziyaretinde bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, fırsat bulduğu her anı vatandaşlarla sohbet edip talep ve önerileri dinleyerek geçiriyor.
Bu haber 2023-03-14 16:39:10 eklenmiş ve 684 kez görüntülenmiştir.

 

Vatandaşları evlerinde ziyaret ederek talep ve önerilerini dinleyen Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ın Gölbucağı Mahallesi’nde ev ziyaretinde bulundu.

 

 

Akın, Milliyetçi Hareket Partisi Bartın Merkez İlçe Başkanı Murat Demir ile birlikte gerçekleştirdiği ziyaretinde mahalle sakinlerine 14 yıllık belediye başkanlığı sürecinde yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

 

 

Mahalle sakinlerinin isteklerini ve görüşlerini dinleyen Akın, Bartın’a kazandırmak istediği projelerinden de bahsetti.

 

 

Samimi sohbet ortamında gerçekleşen ziyaretin sonunda Başkan Akın, mahalle sakinlerine teşekkür etti.

 

 

Gerçekleştirmiş olduğu ziyaretle ilgili açıklamada bulunan Akın, “Göreve başladığımız 2009 yılından bu yana şehrimizin birçok sorununu çözdük. Daha güzel bir Bartın yaratmak adına çok önemli çalışmalara imza attık. 14 yıllık süreçte gerek altyapı gerek üstyapı gerekse de sosyal ve kültürel çalışmalarımızla halkımıza en iyi hizmetleri sunmaya gayreti içinde olduk. Aynı anlayış içinde de çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bizleri misafir eden değerli dostlarımıza teşekkür ediyorum. Rabbim birlik beraberliğimizi daim eylesin” diye konuştu. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›