"Derhal durdurulmalı"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bartın Belediye Meclisi Üyeleri adına Grup Sözcüsü Recep Ahmet Çavuşoğlu, Belediye Başkanlığı’na bir dilekçe vererek Millet Bahçesi çalışmalarının derhal durdurulmasını istedi. Bu konuda Bartın Belediye Meclisinin acilen toplantıya çağrılması gerektiğini söyleyen Çavuşoğlu, “Bartın halkının öngörüsüne ve bilgisine ihtiyaç duyulmadan bu bölgeye müdahalede bulunulmasını Bartın’ın ve halkının göğsüne vurulmuş bir hançer olarak kabul edilmelidir” dedi.
Bu haber 2023-03-14 12:01:27 eklenmiş ve 452 kez görüntülenmiştir.

 

 


 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

 

Bartın’da Millet Bahçesi için çalışmalar başladı. Bartın Belediye Meclisi CHP Grubu Üyeleri, Meclis Başkanlığı’na acil toplantı çağrısında bulunurken konuya el atılarak çalışmaların durdurulması gerektiğini söyledi.

 

CHP’li Belediye Meclisi Üyesi Av. Ahmet Çavuşoğlu, Grubu adına Belediye Başkanlığı’na bir dilekçe verdi. Konuyla ilgili Bartın Belediye Meclisinin ve Bartın halkının bilgilendirilmesini talep eden Çavuşoğlu, “Bartın şehir merkezinde bulunan ve senelerden beri korunan FİDANLIK adı ile bilinen ve Bartın Şehit Merkezinin oksijen deposu olan alanda birkaç günden beri ağaçların kesildiği, dozerlerin ve iş makinelerinin hafriyatlara başladığı görülmüştür. Ülkenin içinde bulunduğu ekonomik çalkantılı dönemler, 6 Şubat 2023 tarihinde başlayan ve hala devam eden deprem sonucunda ülkemizin maruz kaldığı deprem felaket ve yaralarının daha henüz sarılmadığı bir ortamda böylesine lüzumsuz ve gereksiz bir harcamaya neden olacak faaliyete başlanılması, Bartın halkının öngörüsüne ve bilgisine ihtiyaç duyulmadan bu bölgeye müdahalede bulunulması Bartın’ın ve halkının göğsüne vurulmuş bir hançer olarak kabul edilmelidir. Bu nedenle Başkanlığınızca bu duruma el atılarak derhal durdurulmasını ve bu konuda Bartın Belediye Meclisinin acilen toplantıya çağrılarak Bartın Belediye Meclisinin ve dolayısıyla Bartın halkının bilgilendirilmesini talep ediyoruz” dedi.

 


ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Bartın Belediye Meclisi Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bartın Belediye Meclisi Grup Sözcüsü Recep Ahmet Çavuşoğlu Millet Bahçesi Bartın Millet Bahçesi
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›