Kalaycı, kadınlara yönelik şiddet olaylarının son bulduğu bir dünya diledi

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir mesaj yayımlayan AK Parti Bartın Milletvekili Aday Adayı Turhan Kalaycı, “Kadınların toplumda hak ettiği saygınlığı görmeleri ve her alanda daha fazla yer almaları gerektiği düşüncesini savunuyor ve bu doğrultuda siyaset yapıyoruz” derken kadınlara yönelik şiddet olaylarının son bulduğu, kadınların ekonomide ve toplumsal yaşamda çok daha aktif rol aldığı bir dünya diledi.
Bu haber 2023-03-08 10:01:49 eklenmiş ve 349 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

AK Parti Bartın Milletvekili Aday Adayı Turhan Kalaycı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle yayımladığı mesajında, kadınların bir toplumun en önemli yapı taşları olduğunu belirtti.

 

Türkiye’de kadınların haklarını gerçek anlamda AK Parti iktidarıyla kullanmaya başladıklarını belirten Kalaycı, şunları söyledi:

 

“Her ne kadar kadınlarımız seçme ve seçilme hakkını 1934 yılında elde etmişlerse de haklarını özgürce kullanmaya AK Parti ile başlamışlardır. Bunda şüphesiz partimizin kadına yönelik politikalarının büyük bir önemi vardır. Biz, toplumun tüm kesimlerine eşit olarak ulaşmayı amaçlayan ve kadını koruyan bir parti olarak yarınlarımızın mimarı olan kadınlarımızı önemsiyoruz ve sorunlarının çözüme kavuşturulması için çaba gösteriyoruz. Kadınların toplumda hak ettiği saygınlığı görmeleri ve her alanda daha fazla yer almaları gerektiği düşüncesini savunuyor ve bu doğrultuda siyaset yapıyoruz. Kadınlara yönelik şiddet olaylarının son bulduğu, kadınların ekonomide ve toplumsal yaşamda çok daha aktif rol aldığı bir dünya dileğiyle tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutluyor, mutlu bir yaşam sürmelerini temenni ediyorum.” (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın AK Parti Bartın Milletvekili Aday Adayı Turhan Kalaycı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›