Emniyet, Bartın’da kaçak tütüne de geçit vermiyor!

Bartın’da başarılı narkotik operasyonlarıyla zehir tacirlerine geçit vermeyen Emniyet Müdürlüğü ekipleri tütün kaçakçılığına da izin vermiyor.
Bu haber 2023-03-07 09:16:10 eklenmiş ve 197 kez görüntülenmiştir.

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

 

Bartın’da başarılı çalışmalara imza atan İl Emniyet Müdürlüğü, zehir tacirleri gibi türüm kaçakçılığına da geçit vermiyor.

 

 

Bartın İl Emniyet Müdürlüğü’nce 5 Mart Pazar günü yapılan çalışmalar neticesinde ilimiz Şehirlerarası Otobüs Terminalinde 156 paket çeşitli marka ve ebatlarda toplamda 70 kilo gümrük kaçağı nargile tütünü ele geçirildi.

 

 

Bahse konu nargile tütünlerini İstanbul ilinden S.K. isimli şahsın gönderdiği ve ayrıca Z.C. K. isimli şahsın ilimizden teslim alacağı tespit edilirken Z.C.K. isimli şahıs Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yakalandı.

 

 

Cumhuriyet Savcısının talimatları doğrultusunda S.K. (İstanbul İlinde Firar) ve Z.C.K. isimli şahıslara  5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu kapsamında  sigara ve alkol kaçakçılığı suçundan işlem başlatıldı.

 

 

Bin 760 adet sigara ele geçirildi!

 

 

Bartın İl Emniyet Müdürlüğünce kaçakçılığın men ve takibine yönelik yine 5 Mart Pazar günü Kırtepe Mahallesi Ahçeloğlu Sokak üzerinde faaliyet gösteren T. isimli işyerinde yapılan kontroller neticesinde; 88 paket içi tütünle doldurulmuş bin 760 adet içime ve satışa hazır sigara ele geçirildi.

ETİKETLER : Bartın İl Emniyet Müdürlüğü
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›