Muhasebeciler Haftası Bartın’da kutlanmayacak

Bartın Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Tuncay Maden, 1-7 Mart tarihleri arasında kutlanacak olan Muhasebeciler Haftasını deprem felaketi nedeniyle kutlamayacaklarını açıkladı.
Bu haber 2023-03-02 10:15:43 eklenmiş ve 567 kez görüntülenmiştir.

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

Kahramanmaraş merkezli 11 ili vuran deprem felaketi nedeniyle Bartın’da 1-7 Mart tarihleri arasında kutlanacak olan Muhasebeciler Haftası kutlanmayacak.

 

Bartın Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Tuncay Maden, deprem felaketi nedeniyle bu yılki kutlama programlarını iptal ettiklerini belirterek, “Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik ve Yeminli Mali Müşavirlik mesleğinin toplumun tüm kesimlerine tanıtılması, ülke ekonomisine ve iş dünyasına sunduğu değer ve faydaya ilişkin farkındalığın arttırılması amacıyla 1-7 Mart, Muhasebe Haftası olarak kutlanmaktaydı. TÜRMOB, yaşanan deprem felaketi nedeniyle bu yıl Muhasebe Haftası kutlaması yapmama kararı aldı. 6 Şubat günü başlayan ve peşi sıra devam eden depremlerde binlerce canımız aramızdan ayrıldı. Yaşam alanlarımız, iş yerlerimiz yok oldu. TÜRMOB, bu büyük felaketin yaralarını sarmak için imkanları ölçüsünde çeşitli çalışmalar gerçekleştirdi ve gerçekleştirmeye devam edecek. Dayanışma ile yaralarımızı birlikte saracağız. Muhasebe Haftasında acımız büyük, içimiz buruk ama el eleyiz, yürek yüreğeyiz. Bir daha böylesi felaketler yaşamamak en büyük temennimiz” dedi

ETİKETLER : Bartın Muhasebeciler Haftası Bartın Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Tuncay Maden
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›