Akın, Çilingioğlu ve Sinaplı ailelerini yalnız bırakmadı

Vatandaşların önemli günlerinde yanlarında olarak gerek sevinçlerini gerekse de üzüntülerini paylaşmaya devam eden Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, merhume Nevin Sinaplı için tertip edilen Mevlit-i Şerif okuma programlarına katılarak Çilingiroğlu ile Sinaplı ailelerine başsağlığı temennisinde bulundu.
Bu haber 2023-02-28 09:44:17 eklenmiş ve 67 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, vatandaşların önemli günlerinde yanlarında olarak gerek sevinçlerini gerekse de üzüntülerini paylaşmaya devam ediyor.

 

 

Akın, hafta sonu gerçekleştirilen Belediye personelleri Sibel Karademir ile Ayşen Figen Mutlu’nun annesi, Erol Çilingiroğlu’nun eşi Zeynep Çilingiroğlu ile Milliyetçi Hareket Partisi İl Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Sinaplı’nın vefat eden yengesi, Çakırdemirci Köyü Çelebi Mahallesi Temsilcisi Muhammet Sinaplı’nın annesi merhume Nevin Sinaplı için tertip edilen Mevlit-i Şerif okuma programlarına katıldı.

 

 

Akın’a Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ercüment Özçelik, Merkez İlçe Başkanı Murat Demir, İlçe Başkan Yardımcısı Bünyamin Özgüroğlu ve Şenel Tabakoğlu eşlik etti.

 

 

Okunan Kur’an-ı Kerim’in ve yapılan duaların kabul olması temennisinde bulunan Başkan Akın, Çilingiroğlu ile Sinaplı ailelerine başsağlığı temennisinde bulundu.  (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›