“Belediyemiz alanda olduğu gibi ailelerimizin de yanında”

Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan, 11 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüklerindeki depremlerin ardından Bartın’a Malatya’dan gelen Türk, Kazancı, Balyemez ve Ersoy aileleri ile Kahramanmaraş’tan gelen Uykun ve Yılan ailelerini ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini ileten Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “Belediyemiz alanda olduğu gibi ailelerimizin de yanında. Ne gerekiyorsa imkanlarımız ölçüsünde yerine getirmeye çalışıyoruz. Tüm afetzede ailelerimize geçmiş olsun dileklerimi bir kez daha yineliyorum” dedi.
Bu haber 2023-02-23 16:00:15 eklenmiş ve 194 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan, 11 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüklerindeki depremlerin ardından ilimize Malatya’dan gelen Türk, Kazancı, Balyemez ve Ersoy aileleri ile Kahramanmaraş’tan gelen Uykun ve Yılan ailelerini ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

 

 

Ziyaretlerle ilgili açıklamasında Akın, “Kahramanmaraş merkezli depremin ardından yakınlarının yanına gelen ailelerimizi ziyaret ettik. Ailelerimize yardımlarını esirgemeyen güzel bir dayanışma örneği gösteren halkımıza çok teşekkür ediyorum. Belediyemiz alanda olduğu gibi ailelerimizin de yanında. Ne gerekiyorsa imkanlarımız ölçüsünde yerine getirmeye çalışıyoruz. Tüm afetzede ailelerimize geçmiş olsun dileklerimi bir kez daha yineliyorum. Kaybettikleri akrabalarına rahmet diliyorum. Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın inşallah” diye konuştu. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›