“Yaraların sarılması için ne gerekiyorsa yaptık, yapmaya da devam”

Fen İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüğü’nde çalışan Belediye personeliyle bir araya gelen Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “Birçok kurum ve kuruluşla ortaklaşa afet bölgesinde ortak çalışma yaparak, yaraların sarılması için ne gerekiyorsa yaptık. Yapmaya da devam ediyoruz. Bu çalışmalarda görev alan personelimize teşekkür ediyorum. Kolaylıklar diliyorum” dedi.
Bu haber 2023-02-22 11:40:02 eklenmiş ve 115 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Fen İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüğü’nde çalışan Belediye personeliyle bir araya geldi.

 

 

Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan, 11 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüklerindeki depremlerin ardından gerçekleştirilen çalışmaların değerlendirildiği programda Akın, çalışmalarda görev alan tüm personele teşekkür etti. 

 

 

Akın, “Depremin yaşandığı ilk saatlerde 1 şoför, 5 kurtarma ekibi olmak üzere 6 personeli Arama Kurtarma Aracı ile birlikte bölgeye yönlendirdik. Daha sonra ise 2 tır, 2 kazıcı- yükleyici araç, 1 adet jeneratör, 6 personeli ve 2 adet cenaze aracı, 11 tabut ve 80 kefen takımı deprem bölgesine sevk ettik. 11 ilimizi etkileyen deprem afetinin yaralarını sarmak için çeşitli çalışmalarla Bartın Belediyesi olarak giyecek, yiyecek ve yakacak malzemelerinin bulunduğu 3 tırı bölgeye gönderdik. Bölgede görev yapmak üzere bugün de 1 binek aracı, 1 itfaiye aracı ile 6 personeli Gaziantep’e ulaştırdık. Birçok kurum ve kuruluşla ortaklaşa afet bölgesinde ortak çalışma yaparak, yaraların sarılması için ne gerekiyorsa yaptık. Yapmaya da devam ediyoruz. Bu çalışmalarda görev alan personelimize teşekkür ediyorum. Kolaylıklar diliyorum” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›