Akın, “Evim Yuvan Olsun” kampanyasının önemine değindi

İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan “Evim Yuvan Olsun” kampanyasının önemine değinen Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, kendisini makamında ziyaret eden Gurbetçi Muharrem Yiğit’in de bu kampanya çerçevesinde 2 dairesini depremzedeler için 1 yıllığına tahsis etiğini söyledi.
Bu haber 2023-02-22 11:38:48 eklenmiş ve 128 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan “Evim Yuvan Olsun” kampanyasının önemine değindi.

 

 

Vatandaşların bu kampanyaya sahip çıktığını belirten Akın, kendisini makamında ziyaret eden Gurbetçi Muharrem Yiğit’in de bu kampanya çerçevesinde 2 dairesini depremzedeler için 1 yıllığına tahsis etiğini söyledi.

 

 

Akın, “Gurbetçi hemşerimiz Muharrem Yiğit Belediyemizi ziyaret etti. Hemşerimiz İçişleri Bakanlığımız tarafından başlatılan ‘Evim Yuvan Olsun’ kampanyasına destek olarak kendisi ve kardeşi Güllü Yiğit adına ilimizde bulunan 2 dairesini depremzedelerimiz için 1 yıllık tahsis ettiler. Kendilerine teşekkür ediyorum. Depremden etkilenen ailelerimiz yuvasız bırakılmıyor. Hemşerilerimizin duyarlılığı sayesinde evini kaybeden vatandaşlarımıza kendi evlerine kavuşana kadar sıcacık yuvalar kuruluyor. Bu zor günlerin üstesinden hep beraber geliyoruz. Afet bölgesinde yaraların sarılması için mücadele veren herkese ve şehrimizde yardımlarını esirgemeyen tüm dostlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Hepsinden Allah razı olsun. Allah bir daha böyle afetler yaşatmasın” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın Evin Yuvan Olsun
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›